anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa ma duc intr-o excursie de 3 zile cu prietenu fara sa afle mama ca a venit si el? Adica in excursie o sa ma pot duce, dar nu sunt sigura ca ma va mai lasa daca stie ca vine si el.

6 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Cati ani mai intai? Daca esti la scoala ar trebui sa fie simplu chiar daca afla mama ai poti spune ca a venit cu voi pentru ca invata la aceeasi scola si nu are legatura cu relatia voastra-asta daca nu il cunoaste destul de bine laughing

| h3r a răspuns:

Și ce faci tu acolo? Că el deja știe ce-o să faceți.

| Skins97 a răspuns (pentru Danysan):

Pai cand o sa fie excursia o sa am vreo 17 ani si o sa fiu in clasa a10a dar nu e in aceeasi scoala big grin

| Skins97 a răspuns (pentru h3r):

Nu prea imi pasa ce o sa facem adica in momentul ala cre ca o sa fac ceva mai mult de 1 an si juma cu el laughing Plus ca m-am gandit deja atat de mult cum va reactiona mama la o chestie de genu ca nu imi mai pasa de opinia ei, oricum nu e treaba ei sa nu se bage ca mama a fost si mai si ca mine in copilarie, ar trebui sa fiu copilu model pe langa ea laughing Oricum prefer sa mai astept ceva, dar daca e sa fie ceva asta e... oricum nu scap prea repede de el chiar si daca incerc laughing :3

| ioanaioana a răspuns:

Nu ii spui mamei tale. De unde crezi ca va afla daca a venit sau nu cu tine

| Skins97 a răspuns (pentru ioanaioana):

Exista posibilitati, lumea mai vorbeste pe unde nu trebuie thinking