| ShorinhoEubaby a întrebat:

Cum sa`mi fac fostul sa regrete ca m`a lasat ( arat bine am si ceva minte chiar mai multawinking si sunt si modesta rolling on the floor ) pentru o c***a?
sunt in pana de idei si muuuult prea nervoasa at wits' end

8 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

In curand o sa o lase pe aia.Nu uita ca pentru"Balerine" el nu inseamna prea mult, inseamna o noua aventura si inca unul pe lista aia luuunga. Pune-ti in evidenta frumusetea si vorbeste cu baieti de fata cu el... poate chiar sa-ti faci un nou iubit. smug

| s3xy0girl20 a răspuns:

Daca zici ca aia e o c... a atunci mai tarziu isi va da el seama ca nu te-a meritat si a gresit ca te-a parasit, stii cum se zice razbunarea e arma prostului! dar daca el nu te mai iubeste nu mai ai cum sa il faci saii para rau daca el e fercitcu c... a aia cum ii zici u, lasa-l mai bine uita-l si cauta pe altcineva asaosa te simti mai binewinking ca alta metoda prin care sa-l faci sa se simt arau nu stiu nu ai cum daca e nu te mai iuebste SPER K TE-AM AJUTAT:*

| secret_2599 a răspuns:

Du-te la baie la baieti si fai un blowjob celui mai bun prieten al lui. Si fa tot posibilul ca el sa vina in momentele alea. Doamne ce intrebari...

| secret_2599 a răspuns:

Aaaa, scuze greseala mea... am inteles ceva de genu "Arat bine si am ceva in minte pentru o curva" am crezut ca e o intrebare pusa aiurea... Iti zic eu aplici psihologia inversa. Incearca sa flirtrezi cu alti baieti sa vezi ce repede va deveni gelos. de preferat cu prietenii luiwinking.

| BMihai a răspuns:

Mergi mai departe
treci peste
uita-l
etc.

| ivona a răspuns:

Trateaza-l cu indiferenta!

| ivona a răspuns:

Daca incerci sa-l faci gelos cu primul care iti iasa in cale, chiar o sa spuna ca esti o, citez, "c***a", asa ca mai bine il tratezi cu indiferenta.

| youaremyecstasy a răspuns:

Ahh ce ma pricep la astealaughingb-)

pai... ori faci pe indiferenta, vezi si tu daca merge asta sau arata'i tot ce a pierdut smug. flirteaza cu alti baieti in vazul lui.smugmereu merge astabig grinlaughing