In primul rand sa nu cumva sa strici o prietenie numai pentru un baiatVb cu ea. Explica-i ca il placi si ca ai vrea sa nu se mai dea la el. Daca ea este o prietena adevarata v-a intelege si nu o sa mai faca asa.
Succes!
Stie sa zboare?
Daca nu, arunc-o de pe bloc. (glumesc)
Daca el o ignora e un lucru foarte important.
Ar trebuii sa vorbesti cu ea si spune-i sa va lase in pace.
Intreab-o daca vrea sa invete sa zboare.
Succes.
Daca nu esti decisa, o sa ia alta visina de pe tort. numai cand o sa te vada cu el si dandu-ti un french kiss, numai atunci o sa renunte!
Pur si simplu nu stiu cum poti sa o mai numesti prietena?
Sincer...Stiu cum este sa treci prin asa ceva. Da asta e cel mai important este ca el nu-i da atentie.
Discuta cu tipa aia bagacioasa si spune-i direct tot ce ai de spus. Poate va intelege... Succes!
Cum o ignora? Ea vorbeste si el se face ca ploua? Daca chiar nu o place ar trebui sa ii spuna lucrul asta clar si raspicat. Daca "prietena" are respect de sine, isi va vedea de treaba ei.
In primul rand trebuie uiti ca iti este prietena. orice s-ar intampla, o prietena adevarata nu se da la iubitul alteia.NICIODATA.nu conteaza in ce relatii esti cu respectivul, atat timp cat tu i-ai spus ca te atrage acel baiat trebuia sa isi vada de treeaba.gandeste-te bine, nu ai nevoie de asemenea prietene, poate acum o ierti si treci cu vederea dar pe viitor cand vei fi casatorita te poti astepta la orice de la ea.rupe relatia cu ea, este sfatul meu, eu nu mi.as dori o asemenea persoana in jurul meu.
Pfff...si la mine e ceva asemanator... i-am facut cunostinta unei "prietene" cu un baiat...stia k il plac. dar intr-o zi s-a bagat in seama cu el pe messenger si am observat ca el nu vorbeste cu ea asa cum vorbeste cu mine... e mult mai nice cu ea, ii trimite pupici, etc...nu mai stiu ce sa fac...eu incerc sa ii dau semne acestei fete ca ma enerveaza ca se tot da la el... dar ea nu vede...
Asigura-te ca El o ignora cu adevarat si apoi fa un croseu de stanga... ei, lui sau amandurora!