Pentru tine relatia descrisa este pur si simplu ''toxica'' fiindca in cazul vostru nu exista starea de armonie dorita, deoarece cele 2 conceptii de etica si moralitate : ale tale si ale lui sunt diametral opuse. Continuarea vietii alaturi de un astfel de individ va fi un calvar... continu. Deocamdata inca nu este tarziu sa renunti si sa-ti refaci viata alaturi de o persoana cu care sa fii compatibila d.t.p.d.v. Sanatate!
Ca și colegul de mai sus relația ta e toxică dar mai mult din cauza ta. Pentru că tu îi permiți asta, să te trateze ca pe o cârpă și să te ia când vrea apoi să te arunce apoi iar să te ia. Presupun că ai deja o vârstă înaintată dacă ai o relație de 5 ani cu el. Dar eu te întreb când tea înșelat prima dată dc nu ai pus punct atunci? Scrie-mi în privat te pot consilia gratuit și îți voi da niște sfaturi care sper eu te vor ajuta să-ți regandesti situația amoroasă.
E doar o obisnuita de a avea pe cineva alaturi.Trebuie sa il uiti incepand sa te indepartezi de el
Cum sa o termini? Simplu pleci de la el il blochezi si iti cauti pe altcineva.
Cat timp crezi ca mai poti rezista cu el?
Trebuie sa te hotarasti odata ce e bine pentru tine cum si el are grija de el trebuie si tu sa ai grija de tine.
Sa il bagi in *** mica-si si sa-ti vezi de treaba ta.
Poate ii vine mintea la cap dupa o perioada de singuratate. Daca nu, inseamna ca e prost si ca n-ai pierdut nimic.
Autocorectorul TPU suge.
Mai bine desparte =te de el și roagă=te lui Dumnezeu să=ți dea un soț pentru care fidelitatea și respectul reciproc în relație e și convingerea lui.