anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa scapi de suferinta din dragoste, de plansul in hohote, cum il poti uita, cu toate ca sunt momente cand il vad, si imi e greu, imi nasceste mereu amintiri in fiecare zi, nu pot sa trec cu vederea.multumesc crying(

9 răspunsuri:
| vangheliss99 a răspuns:

Pur si simplu nu te mai gandesti la el. Si dacal mia vezi/ o vezi, sa te comporti normal, de parca nici nai fi fost cu el/ea impreuna. Pt. ca lui/iei, ii place sa te vada sti cum suferi si plangi dupa el/ea, dar tu arata-i ca nici nu te mai intereseaza si gata, adica pur si simplu nu te mai gandi la el treci peste asta, si gata! Funda?!

Răspuns utilizator avertizat
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna bănuiesc că esti fată, este greu să îl uiți, trebuie timp ca rănile sufletesti să se vindece, m ai ales dacă l ai iubit, trebuie să găsești în tine forța necesară puterea de a trece peste, de a îl uita, că altfel ajungi rău de tot, te distrugi te îmbolnăvești, plînsul este bun, te descarcă te ajută să o i ei de la capăt, să vezi viața cu alți ochi, dar prea mult plîns dăunează, în primul rînd ochii au de suferit, și după aceea restul, linișteste te, m ai bine roagă te lui Dumnezeu, cere ajutorul lui, scuză mă că te întreb, cîți ani ai? O zi bună î ți doresc, și dacă vrei să m ai vorbim i ți stau la dispoziție. Cu drag. Cristi.

| fundoaieee a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

14 ani.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru fundoaieee):

Sărut mînuțele scumpo, ești mică nu m ai plînge, stai liniștită și lasă l, nu te merită, tu trebuie să î-ți vezi de școală, nu te distruge singură, o să găsești și iubirea adevărată, multă multă sănătate, te pup și ai grijă de tine, te astept cu întrebări și mesaje să m ai discutăm, numai bine, să nu m ai plîngi.

| Senaris a răspuns (pentru fundoaieee):

Tu la 14 ani plangi deja dupa baieti? Si eu am plans dupa fete insa, las-o balta. Nu e necesar. Ai sa dai peste altii mai buni, asa cum am facut si eu.winking Mai sunt baieti! Cuvintele nu prea te pot ajuta, depinde de tine! Multa bafta!

| fundoaieee a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Multumesc frumos.sanatate.

| MadaLau a răspuns:

Trebuie sa ai putin respect de sine, sa te gandesti ca tu esti mai importanta, nu el si cel mai important-sa nu te umilesti in fata lui. Atunci cand iti revine in minte, gandeste-te la defectele lui, la ceea ce ti-a facut, nu la momentele frumoase si cu multa rabdare vei trece peste.

| DuLcyK a răspuns:

Buna, pai iti va fi usor sa il uiti pe el dar amintirile cu el nu le vei uita niciodata chiar si la cel mai bun psihologwinking daca te vei duce nu vei uita amintirile cu elwinking, incarcati agenda fa cat mai multe adica: plimbari prin parc, cluburi etc.

Întrebări similare