Cumperi un sexdoll. Mult mai ieftin decât una reală.
Nici nu face scandal etc. Doar avantaje.
Daca ești timid și nu ai bani nu ai nici o șansă! Nu te mai lua după nebunii ăștia de pe TPU că contează fizicul,ăștia sunt suspecți de schizofrenie! Eu arătăm foarte bine când eram mai tinerel și nu m-a ajutat la nimic că eram tăcut! Eu de fapt eram introvertit! Nu eram timid!
Mai bine e sa fii puțin urat sau mediocru dar sa ai papagal decât să fii frumos și prost sau nebun cu probleme psihice! Daca nu ai papagal ești mort ca băiat,nu ai nici o șansă daca ești foarte timid! Întotdeauna ce gândești reprima nu lasă să zică altul ce poți să zici tu unei fete daca o placi,și de e sa te bati cu el nu lasă pe nimeni sa îți fie superior! Tu trebuie sa îți spui că ești cel mai tare și cel mai cool! Mai bine narcisist decât cu insecurități și prost!
Dar,daca ai postat întrebarea asta e cam clar destinul tau!
In realitate găsești, la locul de munca, chiar și în magazine sau in statia de tramvai daca știi să le abordezi.Fa afirmații in oglinda, lăudate singur, fă-ți singur complimente in timp ce te privești, asta o sa îți crească puțin încrederea după o lună.
Facebook dating, bumble, sentimente.ro, ok coupid depinde de ani idk.
Mersi draga Liliana. Mi-am făcut cont pe cuplări.ro și nu era nici una online, altele de ani de zile nu au mai intrat. Era foarte ok acel site in urma cu câțiva ani.
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema, tot felul de oameni ciudati pe aplicatii.
cel mai bine este sa cunosti in realitate...desi este destul de greu.
Și în realitate sunt tâmpiți și rai oamenii rar găsești un om fain in zilele astea
Simplu... incearca sa cunosti oameni... fara sa vrei ceva anume. comunica si lasa timpul sa faca totul
De parcă s-au schimbat multe... dacă și fata te place, toate lucrurile vor veni de la sine.