| Clabuc a întrebat:

Cum sa trec peste o despartire? Stiu ca a fost o relatie toxica, dar e greu si fara..Imi vine sa ii scriu, dar stiu ca nu ar ajuta deloc.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| elaventurero a răspuns:

Salut! Cel mai probabil este prima despartire. Nu e usor dar încearcă să faci altceva cu timpul tau: sport, citit, ieșiri la plimbare orice și fă o rutina din asta, o perioada macar astfel îți domini mintea care caută cu disperare 'confortul' din momentele trecutului nostalgic.
Minții ii place la căldurică dar tu o poți controla!
Provoaca-te!
Și încă ceva. Pe Facebook și Instagram Direct block si nu mai intra sa ii spionezi profilul. Ai și tu propria viață.
Îți recomand cartea Puterea Prezentului de Echkart Tolle. O găsești și pe YouTube in format audio, acolo vei învăța despre dependențele minții de confort dar și multe altele.

7 răspunsuri:
| Mariarobertina300000000 a răspuns:

Nu mai i mai scrie daca a fost k relatie toxica! de ce vrei sa te auto distrugi? Gadeste o alta activitate! citeste! iesi! Fa ceea ce iti place! Incearca sa traiesti viata cum o faceai inainte sa l cunosti! Nu e singurul barbat din univers si poate o sa gasesti unul care nu iti ofera toxicitate, ci ceea ce meriti, iubire, atentie, protectie, etc!
Esti o femie frumoasa si puternica...sa nu crezi niciodata altceva!
Bafta!

| Ely1234567 a răspuns:

Știu ca este greu dar încearcă sa nu îi mai scrii. Ieși cu prieteni mai mult, citește plimbă-te mai mult.

Răspuns utilizator avertizat
| Ajutoor10 a răspuns:

Depinde cat timp ai fost cu el si asa iti pot da niste sfaturi care te pot ajuta extrem de mult
Astept sa imi răspunzi.O sa iti raspund promit.

| Clabuc explică (pentru Ajutoor10):

Un an si putin

Răspuns utilizator avertizat
| Rihhana1 a răspuns:

Treci peste, ramai singur cateva zile si incearca sa te calmezi apoi ii poti scrie din nou.
De ce v-ati despartit?