Poti trezi interesul cuiva prin mai multe feluri, prin vorba, prin comportament, prin tinuta, prin carisma, prin grimase, sunt o multime de lucruri de luat in calcul si forma de a atrage pe cineva...sa nu subestimam insa forta "CHIMIEI" dintre 2 persoane!
daca imi aduc aminte chestii din intrebarile tale puse, parca spuneai ca arati destul de bine chiar si nemachiata, deci o persoana care arata atat de bine nu ar trebui decat sa aplice un pic de șarm si un baiat ar trebui sa devina repede interesat de ea
Arăt bine, dar caracterul meu nu-i zahăr. Nu le îndeplinesc toate capriciile. Trebuie să fii tare curajos ca să te poți apropia de mine. Eu citesc omul din priviri, dacă văd că nu-i serios, le spun "pa". Îmi păzesc inimioara. Și nu o încredințez oricui. Uneori vreau ca cineva să fie lângă mine, o îmbrățișare, dar până la urmă mă smeresc și îmbrățișez perna.
Din moment ce frumoasa esti deja, încearcă să mai "lucrezi" la comportament si ai sa vezi ce rezultate iti va da efortul depus.
Bine. Da, am ceva chestii care trebuie să le îmbunătățesc. Mulțumesc pentru sfat
Va imprieteniti, prieteniile duc la cele mai frumoase povesti de iubire. Dar na, cei din ziua de astazi ar vrea sa se imprieteneasca fara sa existe comunicare, doar asa, telepatic sau virtual, bafta!
Prin vocabular elevat, prin felul cum te comporti si vorbesti, prin note mari luate la scoala, samd.
Anestezya întreabă: