Buna,
Niciun baiat nu merita sa suferi pentru el, ma aflu in aceeasi situatie cu tine.
M-am indragostit anul trecut de un tip, si timp de un an am asteptat dupa el, luna trecuta am vorbit si mi-a spus ca merit pe cineva mai bun decat el, cu sensul de nu ma place.
Iti dai seama un an am sperat, visat la el, si acum imi spune ca nu am sanse.
Dupa toate astea, am fost distrusa, am plans cateva saptamani, dar m-am ridicat spunand ca nu se merita!
Cu cat ii dai mai mult interes cu atat se va simtii el mai bine, stiind ca te are la degetul mic!
Arata indiferenta!
Momentan eu asa voi face, pentru ca am suferit dupa un bou, ca altfel nu ma pot exprima care habar n-are ce vrea de la viata.
Am fost si eu la fel ca tine, gen: e perfect pentru mine, nu o sa gasesc pe cineva mai bun...
dar cu astea iti faci mai mult rau, stiu ca e greu, suferi, numai rezisti dar iti trebuie respectul de sine, sa stii sa te pronunti, sa analizezi toata situatia din cap pana-n picioare si sa recunosti ca nu te merita.
Tu sa plangi dupa el?
Daca nu te place, sa te doara la basca, esti fata si fii puternica, oricum vei gasi pe cineva mai bun si roata se va intoarce!
Numai bine!
pa, pa
Te-as ajuta, dar nu pot, deoarece sunt in aceeasi situatie ca tine si nici eu nu stiu ce sa fac. evelntual ti-as sugera sa cunosti noi baieti, sa nu te mai gandesti la el.scuze dar asta e tot ce as putea sa-ti spun, nici eu nu am habar cum sa mi-l scot din cap.
Te gândești că viața ta abia a început. Ești la început, abia acum începi să te maturizezi.
Și nu, viața ta nu stă în mâinile unui băiat prost.
Niciodata sa nu pui viata altcuiva mai presus de a ta.Si eu am avut momente cand credeam ca o sa mor de tristete din cauza dansului da crede-ma ca nimeni nu merita in viata asta si cei care merita niciodata n-o sa te faca sa suferi sau din contra o sa faca ei primul pas spre impacare pentru ca nu ar putea trai cu gandul ca ti-ar putea face rau sau ca suferi.Asa ca te rog frumos daca ai putut sa-ti traiesti viata perfect inainte sa apara el in ea atunci cu siguranta poti sa-l uiti si sa-i dai pace.Lasa-l sa plece....si o melodie...http://www.youtube.com/watch?v=pckMm9k7cJw
Probabil nu o sa uiti niciodata un baiat care si-a pus amprenta si care "ti-a luat mintile".
Dar probabil vei fi mult mai fericita cand o sa vezi ca o sa fii fericita si viata chiar exista fara un baiat, pentru ca o fata adevarata, nu o sa stea niciodata intr-un singur baiat!
Nu te mai amagii cu melodiile triste, nu te ajuta deloc crede-ma.Asculta ceva energic care sa-ti redea zambetul pe fata.
Viata chiat poate fi mai frumoasa fara persoana care te face atat de mult sa suferi si, cateodata chiar sa disperi.
Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine. Am cunoscut un baiat vara trecuta si m-am indragostit de el cu ajutorul unei prietene am ajuns sa fim impreuna. Relatia a durat 3 luni.L-am iubit foarte mult. Acele 3 luni au fost foarte frumoase.El m-a invatat sa iubesc.Dar din pacate ne-am despartit doar pentru ca eu nu mai stiam ce simt pentru el. El s-a despartit de mine pentru ca mie mi-a fost teama sa o fac. Apoi mi-a parut rau ca ne-am despartit... Dar era prea tarziu. Dupa cateva zile de la despartire am auzit de la mai multe prietene ca el sta cu o prietena foarte buna de-a mea. Noi am incercat sa ramanem prieteni, dar el tot incerca sa ma faca geloasa cu alte fete dar eu incercam sa fac sa para ca eu nu mai simt nimic pentru el. Dar din pacate eu ince il iubeam si cand vedeam cum flirteaza cu alte fete sufeream foarte mult.A trecut de atunci un an si o prietena foarte buna mi-a zis ca el i-a zis ei ca inca ma iubeste si ca nu ma putut uita si chestii de genul asta. Eu inca mai simteam ceva pentru el cand acea prietena mi-a zis asta. Dar acum nu mai simt nimic pentru el. Timpul a vindecat toate ranile si acum sunt fericita alaturi de alt baiat. Deci pana la urma o sa poti sa il uiti. O sa apara o persoana speciala in viata ta care o sa te faca sa il uiti.
Draga mea, e firesc la varsta ta sa crezi ca lumea se limiteaza la un baiat.Dar nu e asa. Poate ca unul dintre voi nu are calitatile pe care le doreste celalalt.O sa intelegi ca un om are si alte calitati-interioare-care impreuna cu aspectul fizic ii formeaza caracterul.Luate separat, duc la dezamagire.Cauta ceva ce-ti place sa faci, fa acel lucru, si considera experienta asta ca o lectie de viata.Incet va trece, te vei linisti si vei cunoaste pe altcineva.
Te inteleg, nu poti sa vezi nici macar locurile in care mergeai cu el fara el, simti ca sunt goale fara prezenta lui. Cel mai bine e sa iti ocupi timpul cu diferite activitati care iti plac, iesitul cu fetele, sa vizionezi un film, poate chiar sa iti gasesti un nou hobby. Vor exista si momente cand vei fi singura si poate iti vei aminti de el, dar gandeste-te ca ramane o amintire frumoasa.
Hey,calmează-te pentru că dacă o să continui așa o să ajungi la depresie,și normal că nu e bine! Vorbește cu băiatul acela,vorba aia "Nu renunța la ceva,care nu trece zi fără să te gândești".Așa că înainte să renunți și să plângi, încearcă! Vorbește cu el față-n față, o să fie mai bine! Multă baftă și capul suss, orice ar fi, nu renunța dacă-ți dorești așa mult acel ceva!