| SouLIce a întrebat:

Cum sa uit o persoana pe care o iubesc? ma uit la pozele ei de pe fb si mi se face dor de ea
Ma gandesc tot timpul la ea desi ea mi-a spus ca suntem amici si nimic mai mult
mai multe detalii gasiti aici
http://www.tpu.ro/......as-dar-ea/
Nu am fost impreuna nici macar o secunda, dar o iubesc si acum, dupa ce mi-a spus ca suntem doar amici
Am crezut ca ea ma place, mi-a dat cateva motive sau asa le-am crezut eu
Ce sa fac ca sa imi treaca indragosteala asta? pentru ca imi fac rau singur am o gramada de nopti nedormite

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Marile iubiri nu trec niciodata. Este drept ca timpul mai estompeaza din sentimente, dar de uitat total nu se poate.

| SouLIce explică (pentru neutrino):

Nu pot sa spun ca este marea mea iubire... dar o plac foarte tare
Oricum chiar daca era sa fim impreuna nu mergea mult timp pentru ca suntem opusi total
Ea imi spune sa iesim ca amici, eu am zis ok iesim dar imi este frica ca daca o vad nu ma pot abtine sa nu ii fac complimente si sa ii spun ca nu vreau sa fim doar prieteni

| neutrino a răspuns (pentru SouLIce):

Ea ti-a oferit un deget si tu, de teama si din nestiinta, nu ai stiut ce sa faci mai departe. Atunci cand iti place de o fata ai obligatia ca tu sa o curtezi, nu sa astepti la infinit ca ea sa faca nu numai primul pas, ci si sa-ti sara in brate.

| SouLIce explică (pentru neutrino):

nu am asteptat sa imi sara in brate... am curtat-o, i-am cerut numarul si mi l-a dat fara sa stea prea mult pe ganduri, imi spunea sa o sun. Dupa care imi spune ca vrea sa fim doar prieteni
Ma privea si imi zambea parca vedeam in ochii ei ca si ea ma place...
Nu stiu ce sa mai zic... o sa incerc sa o mai invit in oras ca prieteni poate accepta si pot vorbii cu ea mai mult despre asta

8 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu mai fi muiere ca nu sta bine, trist sa vad un baiat umilit psihic de o fata trist, dati doua palme si trezeste-te fi barbat agato ca lumea si rupe patu cu ea. fetelor nu le plac plangaciosii

| SouLIce explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Eu nu vad femeia ca pe o masinarie de sex
vreau de la ea mult mai mult nu numai sex

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti incerca sa nu te mai uiti la pozele ei...

| SouLIce explică:

Persoanele carora le-am cerut un sfat mi-au spus ca o iubire trece decat cu o alta iubire si mai mare
Probabil timpul va rezolva...

| missme99 a răspuns:

De ce se accepta prostia asta cu "amici" eu nu o sa inteleg in veci.
Daca tu ai sentimente pentru ea explica-i natura lor si spune-i ca oricat de tare ai vrea sa fiti amici, asa ceva e imposibil.
Poate ai noroc si isi da seama ca te place. Daca nu, macar te scutesti de niste suferinte induse de tine insuti.