Marile iubiri nu trec niciodata. Este drept ca timpul mai estompeaza din sentimente, dar de uitat total nu se poate.
Nu mai fi muiere ca nu sta bine, trist sa vad un baiat umilit psihic de o fata trist, dati doua palme si trezeste-te fi barbat agato ca lumea si rupe patu cu ea. fetelor nu le plac plangaciosii
Eu nu vad femeia ca pe o masinarie de sex
vreau de la ea mult mai mult nu numai sex
Nu pot sa spun ca este marea mea iubire... dar o plac foarte tare
Oricum chiar daca era sa fim impreuna nu mergea mult timp pentru ca suntem opusi total
Ea imi spune sa iesim ca amici, eu am zis ok iesim dar imi este frica ca daca o vad nu ma pot abtine sa nu ii fac complimente si sa ii spun ca nu vreau sa fim doar prieteni
Persoanele carora le-am cerut un sfat mi-au spus ca o iubire trece decat cu o alta iubire si mai mare
Probabil timpul va rezolva...
nu am asteptat sa imi sara in brate... am curtat-o, i-am cerut numarul si mi l-a dat fara sa stea prea mult pe ganduri, imi spunea sa o sun. Dupa care imi spune ca vrea sa fim doar prieteni
Ma privea si imi zambea parca vedeam in ochii ei ca si ea ma place...
Nu stiu ce sa mai zic... o sa incerc sa o mai invit in oras ca prieteni poate accepta si pot vorbii cu ea mai mult despre asta
De ce se accepta prostia asta cu "amici" eu nu o sa inteleg in veci.
Daca tu ai sentimente pentru ea explica-i natura lor si spune-i ca oricat de tare ai vrea sa fiti amici, asa ceva e imposibil.
Poate ai noroc si isi da seama ca te place. Daca nu, macar te scutesti de niste suferinte induse de tine insuti.