Cum se comporta depinde de caracterul lor... daca esti baiat destept iti dai tu seama...
Depinde de fata. Eu daca ma indragostesc de un "necunoscut" (ceea ce nu prea este cazul, eventual sa-mi placa prima impresie si nimic mai mult) probabil ma duc si ii spun asta(ca dupa sa nu imi pierd jumate din viata intrebandu-ma"ce s-ar fi intamplat daca i-as fi zis...").
Asta fiind un caz mai izolat, cand o fata simpatizeaza un necunoscut pur si simplu sta. Sta si asteapta o minune din cer si tipul in cauza sa vina calare pe un cal alb sa o ia in paradis In general oamenii cred ca doar partea masculina are dreptul sa aleaga, femeile ramanand niste hainute frumoase intr-o vitrina care asteapta sa fie cumparate
Ok,, e de remarcat ca esti desteapta ( ipoteza ta ma frapat ) its true ... dar eu am avut in vedere ce fel de semnale dau? cum poti observa daca e indragostita sau nu?
Cu ce se difera o fata indragostita de acel necunoscut, de o fata care isi cauta iubirea dar nu simpatizeaza pe acel "necunoscut"? ma refer la limbajul trupului ala inconstient si tacut cum se spune... (nu cunosc multe despre el).
Daca vrei sa te ajut pur practiciti iti voi spune cate ceva cu toate ca psihologia gesturilor e complexa. Cand o persoana se uita sa tine si inclina capul, sau il sprijina de o mana continuand sa se uite la tine e clar ca ii atragi atentia. Daca persoana respectiva iti zambeste fara motiv, o bine dispui( a fi bine dispus de sexul diferit duce la atractie in timp ).
Daca persoana respectiva se "fastaceste " in prezenta ta(isi aranjeaza parul in repetate randuri, gulerul, maneca etc. - este atenta sa atraga atentia)marcheaza la acelasi cos, cel al inimii tale. Sau cel putin, asta incearca.
Sunt si persoane care nu schiteaza nimic de teama sa nu para ridicole/sa nu fie respinse. Aici intervii tu incercand sa fii atent la gesturi mai mici de aranjatul unei suvite de par. Te poti insela prima data, a doua oara, dar cu siguranta vei invata din asta si cu timpul iti vei da seama intr-o fractiune de secunda cum sta treaba cu oricine.