| Ganderoaica a întrebat:

Cum se comportă un băiat care a curtat o fată și încă are sentimente pentru ea, când se întâlnesc întâmplător pe stradă?

Răspuns Câştigător
| 4evergentleman a răspuns:

Ca un copil

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Tu ești fata care zice/crede că feciorul ăla incă mai are tremurici la vederea ta, după ce l-ai lăsat baltă?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Se apleaca in fata ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O salut respectuos, vorbim puțin și daca insistă ii dau de înțeles ce a pierdut, dar mai mult nu. Pentru ca nu merită o complicație în plus. Nu cred în ciorba reîncălzita. Eu sunt genul de barbat care dacă am fost refuzat, părăsit, înșelat, etc nu insist, ca nu merită.

Faza e ca la 11 ani după liceu chiar m-am întâlnit total întâmplător pe stradă cu o tipă care mi-a fost prietenă și colegă de clasă în liceu. Am mers la o cafenea si am povestit despre viata, cariere, etc. Dupa vreo jumatate de ora a început sa-mi zică că regretă cum m-a părăsit in liceu, că acum suntem maturi, că dacă facem schimb de numere de telefon, etc., că m-a căutat de tot felul de rețele de socializare, dar nu m-a gasit (nu folosesc rețele de socializare, am doar tweeter, dar e mai mult pentru job). Deja simțeam că sunt intr-un alt film. I-am raspuns sec că sunt logodit, că nu ma interesează o eventuală escapadă sau eventuală reluare de relație. Instant am vazut dezamăgirea pe față ei, chiar a si început sa plângă puțin ca toți bărbații pe care i-a iubit, au părăsit-o. Eu i-am adus aminte cum m-a părăsit după vreo 3 luni de relație, spunând că nu mă iubește; eram în clasa a 11-a; eram înnebunit după ea chiar și după liceu. Una peste alta toată situația a fost penibilă, chiar îmi aduc aminte că toată ziua am fost nervos.

Asa ca de atunci când întâlnesc o fostă, comportamentul meu e urmatorul: un mic salut și poate o mica discuție de 2-3 minute, dar nu mai mult.

| Ganderoaica explică (pentru sierra1):

Nu, nu despre mine este vorba.

| 199onur7 a răspuns (pentru sierra1):

No caut i-ai dat boss rolling on the floor))))