"Cum se explică că din milioane de fete să nu ai șanse la niciuna, întreb în general."
-Daca vrei sa ai sanse, trebuie sa incerci, trebuie sa faci ceva in privinta asta.
Daca incerci si gresesti, trebuie sa vezi unde gresesti si sa incerci sa schimbi ceva.
"Și cum niciodată fetele nu se uită la băieți așa când merg pe stradă, nu știu la sală etc., dar băieții 99% din ei se uită la o fată, mama îmi spune că se uită fetele la mine când mă mai plimb cu ea dar nu o cred și nu o voi crede vreodată."
- Stai linistit ca si fetele se uita mai mult decat ai crede.
Daca nu se uita la tine, inseamna ca faci tu ceva gresit.
Si inca ceva "mama îmi spune că se uită fetele la mine când mă mai plimb cu ea" asta nu e un moment in care ti-ai dori sa fii privit de fete, cel putin, daca ai o varsta anume.
"Fetele sunt imune la iubire că altfel nu găsesc explicația?"
-Nu, nu sunt imune, dar sunt imune la vrajeala si la vorbele pe care le arunca majoritatea barbatilor.
"Dar mi se pare absurd că băieții să aibă poftă sexuală și sentimente, iar fetele să fie neutre, deci e mind-blown total."
- Da, baietii au pofta sexuala, problema e ca acele sentimente pe care le au ei, sunt influentate in special de pofta sexuala.
Fetele sunt neutre pana o sa gaseasca o persoana potrivita, una pe care sa o admire, pe care sa o iubeasca.
Si acum, sa-ti ofer un mic hint...
Daca vrei sa fii observat, trebuie sa le observi la randul tau.
Trebuie sa prezinti interes, asta inseamna ca trebuie sa privesti fata respectiva, daca tu o eviti cu privirea, e clar ca nu veti realiza un contact vizual, deoarece ea observa comportamentul tau, si va evita si ea la randul ei sa te priveasca cand iti vei indrepta privirea spre ea, e ceva ce avem noi in subconstient, un fel de empatie, daca vedem ca o persoana nu are curaj sa realizeze un contact vizual si ne evita sa ne priveasca, incercam si noi sa evitam contactul vizual cu aceasta pentru a nu o intimida.
De ce te compari cu cocalarii? Se poate sa fii mai moale dar poate vei gasi o alta fata mai moale care cauta un baiat linistit si de casa.
Sunt fata si nu exista vreo fata care sa nu se uite dupa baieti, poate ele nu vor sa recunoasca, dar asa este? intoarcem si noi capul dupa ei. Si fetele au pofte sexuale ca baietii, dar aici depinde pentru ca de obicei fetele sunt mai timide altele nu. Daca ea este timida nu o sa iti arate ca te place, ca vrea sex etc dar asta nu inseamma ca nu vrea, sau ca nu se uita dupa baieti.
De ce ti-ai pus in gand chestia asta? Ca nu ai sa practici asa ceva, fa-ma putin sa inteleg, spui asta deoarece te consideri "inferior" unei femei sau are legatura cu credinta in Dumnezeu? Nu prea reusesc sa inteleg ce zici, sexul este ceva firesc si sa spun asa este si o necesitate a corpului. Eu nu consider ceva murdar facand asta. De aia Dumnezeu a dat doua organe sexuale diferite, si nu numai pentru a face copii ci si pentru placerile sexuale.
In legatura cu ce ai zis tu ca esti "tipul acela mai mamos", nu are legatura cu ceea ce crezi ca tu, adica ca nu te vor fetele din cauza asta. De obicei baietii sunt mai atasati de mame decat fetele. La tine ar trebui lucrat cu increderea in sine, uneori e bine sa fim si mai sensibili la caracter, iar alteori suntem nevoiti sa infruntam situatia si sa fim mai "rai" sa zic asa. Daca spui ca urat nu esti, prost nu, daca mai ai si un suflet bun..nu vad alt motiv de ce o fata nu te-ar place. Cand eram mica, mereu ma gandeam cum ma voi descurca singura cand voi fi mare? Pai, uite ca am ajuns la timpul in care nu mai stau cu mama si tata si ma pot descurca singura in viata. Eu o am relatie de 6 ani, si da mi-a fost frica de un nou inceput, sa ma mut cu el, sa plec de langa familia mea si ca de acum incolo voi avea responsabilitati, dar totusi trebuie sa ne gandim ca fiecare trebuie sa isi faca drumul si familia lui. Se aceea vreau sa te intreb cati ani ai? Pentru cum a trecut timpul la mine, m-am maturizat si am inceput sa gandesc altfel. Daca vrei poti sa imi dai mesaj in privat si sa te ajut cu sfaturi, idei.
Din ceea ce spui tu, ma aseman la anumite lucruri. Cum ar fi ca si eu eram o persoana mai izolata, cuminte, nu le am cu cluburile, cu bautura, cu fumatul. Si am gasit un baiat care sa ma placa asa cum sunt si nici el nu e genul"cocolar". Doar ca asta cu sexul inainte de casatorie e pacat nu prea cred in ele. Daca noi ne iubim, nu conteaza altceva. Chestiile astea cu biserica etc sunt tot inventate de oameni. Dumnezeu e iubire si atat. Nu e de vina el pentru nimic, restul e destinul.
Iti recomand din suflet o carte care se numeste "Secretele intregii vieti". Te face sa intelegi altfel viata si sunt lucruri care poate te face sa iti schimbi parerea de tot ce credeai pana acum!
Asta stiu ca scrie in bibilie. De aceea iti recomand sa citesti acea carte despre care ti-am vorbit.
Biblia nu a fost scrisa in romana, ci tradusa din alte limbi in romana, iar acei care au facut asta au tradus ce le-a convenit lor si au scos multe fragmente. Nu pot sa scriu aici acele exemple, si deja deviez de la subiect. Dar daca esti interesat citeste cartea aia.
Nu suntem imune, suntem doar mai discrete, și când o fata se uită după un băiat pe strada se uită când e sigura ca nu e observată, eu zic sa fii mai atent ))
Mă gândesc că ești revoltat,mai întâi de toate fetele nu sunt imune la iubire, doar că este cam greu pentru noi, nu-ți poți pune sufletul pe tavă in fața oricui,pe tine mă gândesc că te-a dezamăgit vreo fată în trecut de ai ajuns la concluzia asta,care este total greșită. Cate fete ai cunoscut că sa spui că nu ai nicio șansă?
Și dacă se uită la cocalari cu bani și golani sunt la același nivel ca si ei,cine se aseamănă se adună, sunt șanse mici să găsești o persoana pe placul tău,care sa aveți multe lucruri in comun, crezi că ajuns sa înțelegi viața, pac, îți mai da o palma și tot așa, si in tot procesul acesta învățăm, trebuie sa evoluezi, nu poți trăi după aceste convingeri limitative
Vulnerabilitatea este acel sentiment pe care cele mai multe femei il incearca pasind printre masculii salivand cu ochii bulbucati si intotdeauna privind jumatatea de jos a corpului lor. Daca intelegi aceasta frustrare a femeilor, ai gasit raspunsul intrebarilor tale. Schimba-ti tu comportamentul, nu fi parte din turma si va fi bine. Crede-ma!
Așa este. Nu ai ce să le faci. Aici în Constanța toate umblă cu nasul pe sus, se cred superioare și sunt pline de tencuială pe față. Au doar fițe în cap. Nici măcar o singură fată ok nu poți găsi la Constanța...
Știu asta. Am întâlnit și foarte multe fete care îți spun în față cu cea mai mare plăcere că s-au culcat cu nu știu ce băieți... Chiar nu înțeleg ce e de lăudat la asta