Ai o idee foarte romantica despre sex si o curiozitate nepotrivita varstei tale.
La 12 ani nu ai nevoie sa stii CUM se face lucrul asta,oricum ai la indemana toate mijloacele posibile de informare,netul intreg iti sta la dispozitie!
Daca ceea ce te intereseaza e cine pe cine dezbraca,atunci afla ca nu exista nici o regula si toate variantele sunt acceptate,el pe ea,ea pe el,el singur,ea singura,sau amandoi in acelasi timp, depinde de fiecare pereche in parte.
Revino cu intrebarea ta peste cativa ani si iti promit sa-ti dau toate amanuntele, pentru ca acum nu poti intelege mare lucru, asteapta macar anatomia corpului uman sa o inveti.
Tot aici o sa fim, amandoua.
Buna
sexul se face atunci cand esti pregatita din toate punctele de vedere, iar la 12 anisori, copilaria este frumoasa, iar aceste notiuni despre sex, le vei invata in timp..mai intai intreab-o pe mama ta despre Ciclul menstrual si te va invata si alte lucruri, dar toate la o varsta adecvata si nu la 12 ani
O seara buna
Bine.dar nu voiam sa experimentez lucrul acesta chiar vorbeam cu parintii mei si am satbilit ca dupa majorat sau chiar atunci.nu vreau sa fac lucrul acesta acum la varsta asta pentru ca stiu ca nu e bine, nu e normal si stiu care sunt riscurile si nici macar nu am prieten.am intrebat din curiozitate! oricum mersi.
Mai...de ce tot insinuati ca as vrea sa fac acest lucru la varsta asta? cine va spus? din cauza aceasta am trecut in paranteza CURIOZITATE! AM INTREBAT DIN curiozitate!
Mi-e foarte clar ca nu tii sa si experimentezi, dar curiozitatea asta duce de la una la alta si parca e putin cam devreme, asta incerc sa-ti explic.
Stiu ca doresti sa afli, dar va veni si momentul in care vei intelege cu adevarat toate aceste lucruri.
Deocamdata e putin nefiresc sa discutam despre cum se face sexul, asta e tot.
Ai de... chestii din astea te preocupa pe tine la varsta asta? lasa prostiile si du-te la desene...
Iti inteleg curiozitatea specifica varstei.Dar aceste discutii sunt normale intre tine si parintii tai.
Numai ei vor hotari cand e momentul!
Daca esti fata mai bine intreab-o pe mama ta despre ciclu menstrual si tot ce implica asta, pentru ca sunt o multime de lucruri de aflat.
Cat despre intrebarea ta, nu este o regula generala.Depinde de placerea de moment.
Am vorbit foarte clar ccu ea, am menstruatie de mult si trec pe 13 ani, daca ma preocupa asta insemna sa mai am si prieten si nu am nu cred ca e bine acum si eu am zis asta nu mama, sunt foarte sigura ca aceasta intrebare a fost pentru curiozitatea mea si o voi face la momentul potrivit 19-20 de ani, cand voi fi pregatita, am inteles nu trebuie sa ma procupe asta si bine de aici vin alte discutii deci imi pare rau ca am pus-o caci unii inteleg altceva, dar nu vorbesc despre dumneavoastra cand spununii sau despre doamna greece12.
a fost o curiozitate de a mea doar atat.
multumesc pentru raspunsuri.
Off..ciudate curiozitati mai aveti..de parca se sfarseste lumea in momentul apropiat, parca sunteti facuti de aceeasi mama si tata...
Fiecare varsta isi are curiozitatile lui! E laudabil ca a fost doar o curiozitate si ca nu pui in practica! Dar trebuie sa ai grija cu asfel de curiozitati!
Https://www.google.ro/......ps?/search
Pt mai multe informatii contacteaza-ma pe letssparrow
Doamne apara si pazeste, "cum se face sexul" ar trebui sa fie materie obligatorie in scoli si licee
cia021 întreabă: