@Purec, daca nu stie despre asa ceva inseamna ca e idioata? M.am saturat de oameni ca voi, care criticati fara rost si jigniti! Nu dovedesti decat prostie pura!
Sexul oral predispune implicarea cavitatii bucale in zona organelor genitale. E simplu, ii iei penisul in gura, "te joci" cu el, il saruti astfel oferindu-i placere maxima. Iar partenerul poate sa iti faca acelasi lucru in zona ta intima. Si nu baga in seama raspunsurile rautacioase! :*
Tragi un bilet, te bagi in pat si vorbesti despre ce scrie acolo in timp ce faci sex
idioata mai esti
Daca vre am eu un aurolac dispus sa te lase sa ii faci lui ca sa inveti cum se face
Avand in vedere ca esti fata..sexul oral la baieti se face...te duci cu gura la cucul lui si te prefaci ca e acadea iar la fete el vine cu bot la tine si iti da limbi
Pai sa iti zic si de ce am facut-o idioata, si mai apoi mi-am cerut sis cuze, ai dreptate nu trebuie sa jignim pe nimeni.
"Cum se face sexul oral?(serios, ca nu stiu )"
Asta a fost intrebarea ei. Dupa ceea ce a pus in paranteze, se vede ca a pus o intrebare la vrajeala, nu stiu cu ce motiv, probabil e un tip foarte pervers care vrea sa vada explicatii sa isi satisfaca perversiunile din cap)
Plus ca era mult mai simplu sa il intrebi pe goagal, doar daca scria sex oral, afla tot ce isi dorea.
Daca tie iti plac astfel de intrebari si astfel de persoane perverse, nu ai decat sa le iei in brate pe toate
Deci te invat eu ca astia sunt nesimtiti... ii sugi *** iti da limbi mai multe de stiu vr? cauta-ma))
Nu crezi ca intrebarea a fost pusa la misto? Crezi ca nu stie ce e acela? Si oricum sunt multe surse de informatii in ziua de azi mai concrete si mai rapide decat TPU.
Se face cu Dry Cooker, bagi un ou și un cârnat la prăjit.
Nu uita să asezonezi mâncarea cu muștar la sfârșit.
Sexul oral inseamna sa o lingi pe mama ta intre picioare. Deci, stii ce ai de facut.
anonim_4396 întreabă: