Hai mai aniitaaa chiar asa? Chestia este ca suntem mamifere si ne reproducem, asta inseamna ca ne gandim la sex in mod egal. Daca tu vrei sa pari vreo mironositza, vreo Santa Madonna asta e altceva Dar sa presupunem ca asa e cum zici u...de ce vezi chestia asta si anume "sexul" atat de rau? nu d-`astea l-a lasat Dumnezeu pe pamant? ca puteam sa ne inmultim altfel fara contact si iti lasa ceva mult mai mic prin care sa-ti faci nevoile fara sa intre vreun "intrus" dar exista o solutie manastirea, anagajeaza calugaritze fara experienta
Mda. despre o fata se spune ca e curva...
daca o fta o face cu mai multzy bayetzy sunt tarfe. dar bayetzyy
unii bayetzy de genu atsha rad de fete.ca sunt curve da' ei ce sunt? niste porci!
Pai, daca o fata o face cu mai multi baieti este considerata "curva" dar un baiat daca o face cu mai multe fete e considerat gigolo deci e de bine sau afemeiat, cum vrei s-o iei.
Baietii sunt niste porci cu 2 fete
tot ce vor ei este "sex"
tipul asta de barbati se numesc DANI[la plural], pentru ca asa il chema pe ex`ul meu, care tot ce urmarea era SEX
Ai dreptate este discrimionare. ei sunt niste retardati daca au mai multe fete se dau mare dar fetele cu mai multi baieti sunt curve?
Baietzii nu sunt porci cum zice Lucero, noi mai avem voie sa ne uitam dupa fete ca de aia ne numim vanatori de fete draguta, apropo fetita cati ani ai? Esti frumoasa? Sunt disponibil daca vrei un partener
Pai...incepand cu : curvalai, magari, excroci si terminand cu gigolo, macho, smechei, cool
Cum se numesc baietii care o fac cu n fete si NU se lauda in gura mare pe care au mai intors-o?
Raritati
Degeaba umbli cu multe daca nu te lauzi. E ca si cum ai duce un orb intr-un club de strepteuse
Da, mereu fetele sunt puse intr-o postura nu prea placuta de baieti... fetele sunt "curve" chiar daca o fac din dragoste iar baietii sunt "smecheri".
Da mai roza dar asta suna ca si cum ai acuza o fata care a ramas insarcinata ca e doar vina ei, si nu vina amandurora, de parca ar fi facut singura copilul ala. E responsabilitatea amandurora si mie nu mi se pare smecher un astfel de baiat. Mie imi plac baietii mai putin smecheri si mai cuminti. Asa sunt eu, nah... Oricum eu tot nu sunt de acord... A inca ceva; la mine in zona am auzit termenul de curvoi
Bărbaţii care zboară din floare-n floare pot fi numiţi curvari, afemeiaţi sau "don juani".
Totuşi, eu nu folosesc termenul curvă decât pentru cele care o fac pe bani (indiferent dacă pe centură sau cu bărbaţi cu bani pe post de "iubite", tot aia e). Termenul echivalent pentru bărbaţii care fac sex cu femei pe bani este gigolo, deşi există şi termenul de curvă masculină folosit pentru cei care caută aventuri cu văduve bogate.
Pe de altă parte, mă îngrozesc de ce cretinătăţi văd aici scrise.
@Lucero, tu să înveţi mai întâi să scrii pe româneşte şi abia apoi să vorbeşti despre bărbaţi, ok? Nu de alta dar nu i-ai avut tu pe toţi ca să ştii tu precis!
@Aniitaaa: Dacă unul te-a dezamăgit nu înseamnă că toţi sunt la fel. Cât de misogin sunt eu şi tot accept că există şi fete care nu-s minicinoase, materialiste şi superficiale. Şi-n plus, ce-i aşa de rău la sex? Că doar sexul e plăcut şi pentru femei.
@roza: Şi la femei, ca şi la bărbaţi, cel mai important este cum te comporţi. Eu dacă văd pe una că se linge azi cu unul, mâine cu altul, poimâine e în maşina unui al treilea iar răspoimâine într-un club de fiţe cu un al patrulea, apoi ea poa' să fie virgină rudă directă cu fecioara Maria că din punctul meu de vedere tot curvă e pentru că stă cu bărbaţi pentru banii lor. Termenul de curvă nu e atribuit tot timpul pe criteriu sexual!
Salut!
Baietasi.si
Si asa.ca sa va dau si un motiv pentru care fetele sunt numite curve daca se "pedaleaza" cu mai multi este pentru ca pana sa o faca prima oara, trateaza p*zda parca ar fi lucru sfant si primul care reuseste sa o atinga trebuie sa lucreze mult si bine pentru asta. voi singure v'ati adus in situatia respectiva. voi vreti sa fiti superioare si sa fiti tratate cu respect.noi vrem doar sa va f*tem
Acum esti tanara si lipsita de experienta! Daca ai sa-ti citesti postarea de azi peste 5 ani, ai sa te strici de ras, cat de naiva ai putut fi! Cu atat mai mult daca ai sa persisti in ideea absolut "originala" ca vei avea (speri tu!) doar unul!
Ti-ai pus vroedata problema ca daca fiecare din ambele sexe ar ramane cu prima/ul, ce dezastru ar fi?! - si, daca nu practici prin diversitate, cum sa castigi experienta?! - ca doar si voi sunteti atat de diferite! - ai sa vezi tu mai incolo, cel putin dupa al 3-lea partener cat e de diferit totul!
Success cu primul si ultimul!