| Fetita a întrebat:

Cum se numesc baietii care o fac cu "n" fete? Fetele de genul sunt curve dar baietii? (Doamne fereste, nu este cazul meu, am facut-o doar cu un singur baiat si sper ca va fi singurul din viata mea:X:X:X ) Dar asa din curiozitate, nu vreau sa jignesc baietii doar ca am vazut o intrebare asemanatoare despre fete.

Răspuns Câştigător
| KaTaLyN a răspuns:

Hai mai aniitaaa chiar asa? Chestia este ca suntem mamifere si ne reproducem, asta inseamna ca ne gandim la sex in mod egal. Daca tu vrei sa pari vreo mironositza, vreo Santa Madonna asta e altceva chatterbox Dar sa presupunem ca asa e cum zici u...de ce vezi chestia asta si anume "sexul" atat de rau? nu d-`astea l-a lasat Dumnezeu pe pamant? ca puteam sa ne inmultim altfel fara contact si iti lasa ceva mult mai mic prin care sa-ti faci nevoile fara sa intre vreun "intrus"winking dar exista o solutie manastirea, anagajeaza calugaritze fara experienta big grin

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Afemeiati de soarta.:d

| ☣ JoHNnY ☣ a răspuns:

Se numesc curvi. rolling on the floor

| lollopop a răspuns:

Curvilaughing

| max_3105 a răspuns:

Se numesc curvaritongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baieti pe care ii duce capul,winking

| Fetita explică:

Wtf nu am ales raspunsu castigator eustraight face

| Aniitaaa a răspuns:

Bah, nu zic asta
dar ideea e sa nu fii obsedat happy
plus ca atunci eram intr-o pasa proasta...deci
rog toti baietii care au citit asta sa ma iertewinking

| LuS[z] a răspuns:

Daca deja consideri...in sensul ca ai asemenea pareri; Adica stii cum e fiecare e stapan pe viata lui si face ce vrea cu ea.De accea e mai bine sa nu judeci, nu de alta dar ca sa nu fii judecat happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai fetita?

| pauldeva a răspuns:

Nu esti curva daca ai facut-o cu mai multi barbati, esti curva atunci cand esti intr-o relatie si iti inseli partenerul.