Hunnie buniie porecla sau mai are o porecla pikaachuu dar in real o cheama stefania pe scurt stefy
AnaMaria [ asa se scrie numele ei :X ]
e cea mai buna prietena a mea din clasa a treia :*
Buna oana...
sincer eu nu mai am o cea mai buna prietena...am avut dar ea s.a schimbat, a inceput sa fumeze etc.si acum am inceput liceul sunt intr.a noua si ma simt destul de singura pentru ca asi cam avea nev de o prt acum dar sunt un pic cam timida si nu ma prea bag in grupul celorlalte(insa prietenul meu tine locul tuturor:d)
prietena ta cum se numeste?
Cel mai bun prieten se numeste Vlad, iar cea mai buna prietena Alexandra.
Mihaela este cea mai buna prietena a mea chiar daca ne certam tot prietene ramanem.
Cel mai bun prieten al meu este iubitul meu ... cu el vorbesc orice, si el este la fel cu mine!
Intrebare lipsita de relevanta.
Daca asta e problema ta, atunci imi pare bine, tu nu ai probleme!
Cele mai bune prietene ale mele sun Ana si Mariana(MoMoScumpik) ele mi-au fost alaturi la bine si la greu mereu m-au sfatuit si nu m-au lasat balta ca ceilalti le consider ca surorile pe care nu le am(am o sora de 4 ani) si daca nu ar fi ele nu stiu ce m-as face.Ma gandesc ca daca ele nu ar fi si daca nu le-as fi cunoscut oare cine imi era aproape cand eu eram suparata si nah Ma bucur enorm de mult ca imi sunt prietene