| Prunela a întrebat:

Cum se numeste combinatia dintre dragoste si ura? Simt ca il urasc si iubesc in acelasi timp thinking
Si cand ma uit la el sau cand imi zambeste dragostea predomina
Cand ma ia in brate sau ma prinde de mana sau chiar cand vorbim mi foarte antipatic

E normal asa cevathinking Adica care ar fi explicatia?

5 răspunsuri:
| RetardedRacoons a răspuns:

Rom cu Cola.

| CiprianTPU a răspuns:

E cam greu de explicat. Prin asa ceva trec si eu. Dragoste si ura in acelasi timp! O urasc atat de mult, dar in acelasi timp o iubesc mai mult decat as iubi orice pe lumea asta happy. Nu este absolut deloc normal! Daca iubesti si urasti in acelasi timp persoana respectiva, inseamna ca ceva nu merge, ceva nu se leaga, iar tu esti orbita de sentimentele care le ai pentru el. Asta e viata, uneori ne indragostim de persoane nepotrivite. Aici ma duce gandul, nepotrivire de caracter, doar asa se poate explica. Il iubesti pe el, dar caracterul lui il urasti sad.

| Prunela explică (pentru CiprianTPU):

Nu stiu ..adica imi place si caracterul lui si tot da nu pot simti fericire cand face chestiile astea gen luat de mana zambit etc(plus ca nu suntem impreuna ceea ce ar trebuie sa le faca si mai speciale

| Tweetymrrr a răspuns:

Se numeşte nesiguranţă. Nu ştii dacă să ai încredere în el sau nu. Dacă merită sau nu. E ceva normal, chiar dacă sentimentele sunt total opuse. Cel mai bine e să devi puţin mai indiferentă, aşa vei afla dacă aşa'şi mainfestă el prietenia sau dacă ţine la tine.
Succes!

Răspuns utilizator avertizat