| Selestia a întrebat:

Cum se prinde o fata ca ati place de ea?! adica cum ati dai seama daca te place inapoi? i-am aflat intr-o zi numarul de telefon si am inceput sa-i dau mesaje... mentionez ca pan atunci nu am vorbit nimic cu ea absolut nimic,doar niste eye-contacturi de lunga durata si am surprins-o de cateva ori ca se holba la mine, insa am ramas socat cand am vazut ca dintr-o data a inceput sa ma salute. sa ma intrebe ce fac si mno o fost awesome insa de la o vreme parca nu mai da semne de nimic,inainte zambea de numa cand ma vedea si eu timid ca bou de abia bolboroseam ceva,nu mai mentionez ca i foarte hot adica dotata rau de tot, cat despre mine nu stiu ce sa zic, inainte avema parul lung, acu il am scurt de tot apai nu stiu cica la unele le plc la unele nu. am tot vrut sa o invit la un suc dap mi frica sa nu zica un mare NU. voi ce ziceti are rost sa ma bag?

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

Incercarea moarte n-are!
Poate trece printr-o perioada proasta( scoala/familie) si de aceia nu mai te asa bine dispusa si zambitoate!
Buna ideea, invit-o la un suc si spune-i ca vrei sa vorbesti ceva serios cu ea! daca te refuza, spune ca nu poate intreab-o data poate intr-o alta zi cand vrea ea! nu te da batut, oricum nu ai nimic de pierdut!

8 răspunsuri:
| NuMaContrazice a răspuns:

Tu pierzi vremea acum, fata te place, du-te si invit-o undeva si nu mai fi "bou", vorbeste si tu cu ea si nu o lasa mult timp pentru ca daca e "buna" ti-o ia altu, iti garantez, misca-te mai repede.Totul vine de la sine, ....ma rog, aproape totul laughing, fa si tu niste glume, fa-i complimente si o sa reusesti.Bafta!

| Azµre a răspuns:

O scoți la un suc o faci să se simtă bine și dacă te place sau s-a simțit bine îți va spune că s-a simțit bine și că ar mai vrea să ieșiți

| mona a răspuns:

Invita fata la un suc, daca te place nu te va refuza

| Selestia explică:

Pai asta e si problema. daca o invit ce fac dupa? ca habar n-am, nu ma pricep deloc la capitolul fete

| Selestia explică:

Si in pnm. poate are si pretin, apai de are nici nu mai are rost.

| july00 a răspuns:

Da,invit-o fara frica..Si daca accepta spune-i la intalnire ce simti pentru ea!

| Selestia explică (pentru july00):

Sa zicem ca ajung pana la pasul ala. daca zice nu nu stiu ce ma fac... ca ma gandesc tot timpu la ea is in love pana peste cap. mie si cumva...

| july00 a răspuns (pentru Selestia):

Daca zice nu stiu..lasa-i putin timp.dar nu insista./