anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se saruta cu limba in gura? ca eu tot nu am inteles.ca nu am mai facut asta pana cum si imi e oarecum teama sa nu gresesc.si sa ma fac de ras

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Hmmm...cati ani ai? Ce e asa greu?
El iti baga limba in gura si tu faci la fel(dar nu pana in gatul luilaughing)El o sa continue si tu o sa faci la fel! O sa-ti placa, fi sigura! Aveti grija sa nu va muscati...laughing

300 răspunsuri:
| fedf a răspuns:

Nu stiu

| Andruskitza a răspuns:

Sh eu vreau sa incerc sarutul cu limba!? O fi frumos.dar cred ca se face asa:va bagatzi limba in gura ceuilat sh apoi totul vine de la sine.:Xwinking

| simonik_3931 a răspuns:

Poi... laughing uita-te pe youtube ca sunt clip-uri asa daca citesti nu intelegi... e foarte frumos :X laughing... Vezi sa nu ii bagi limba-n gat sau sa-l musti laughing... glumesk

| Alessiaa a răspuns:

Cum iti dai seama cand trebuie sa saruti frantuzeste?

| aandreea a răspuns:

rolling on the floor am ani 12 si am facut`o de 1000 de ori laughing
cati ani ai?

| marinus a răspuns:

Doamne ce oameni prosti da asa de greu ie sa iti iei limba in gura frate eu am 12 ani si tot stiulaughingrolling on the floor

| marinus a răspuns:

laughing doamne ce oameni frate eu am 12 ani si am facut-o de multe ori si o stiu si voi intrebati chesti din astealaughing)rolling on the floor

| ysabelutza a răspuns:

Frate, este ff simplu stai lin ca nu esti singura care era ingrijorata. deci iti baga limba in gura si tu in gura lui si va jukatzi ca limbile. e super. iti spun eu ca daca gas baiatu potrivit o sa vina de la sine. mult succes.:*

| barangino a răspuns:

Hmmmmmmm e cam grau de explicat oricum deodata ce respectivul sau respectiva iti introduce limba in gura o sa te descurci degeba iti explicam noi paicea ca no sa intelegi

| blondutzaaly10 a răspuns:

Habar nu am cum este si imi e putin frica. nu am mai facut asta dar cred ca o sa fie bine. risc big grin si ceilalti care nu ati facut`o faceti`va curaj si sarutatiwinking o sa va spun cum a fost dupa ce voi face asta. bafta celorlalti! va pup:*

| larysutzamicutza a răspuns:

Draga nici eu nu stiu prea bine asa ca il las pe iubytul meu sa o faca eu stau cuminte si ma las purtata de val...deci mai bine fa si tu ca mine

| luci19958 a răspuns:

Nu stiu sa sarut

| killer a răspuns:

Deci ce e asa de greu ii bagi limba in gura...laughing

| edyy a răspuns:

Sall all ma puteti ajuta si pe mine ca nu stiu sa sarut cu limba

| elisa_4352 a răspuns:

Poi nah. ce e asa de greu... el vine spre tine si vrea sa iti bage limba in gura.si eu bagi si uh.si stati si va sarutati pana nu mai puteti. da' la french e mai mrf. k va atingeti doar varfurile limbii...smugsmugsmug:X:X:X:X

| blondyna001 a răspuns:

laughingsi eu am 14 ani si habar nu am sa sarutlaughingsa in fine totul vine de la sine dupa cum zic alti de la pr am auzit ca e chiar usorlaughing
o sa dau un raspuns abia dupa ce aflu cum ebig grin

| zany a răspuns:

Nu te panica! tu stai jos sau in pikiaore si el la fel. la un momendat el se uita la tine cu atetie si se apropie de tine air tu lasi copul usor intr-o parte pe urma va atingeti buzle si tu deschizi usor usor gura apoi limbutzele se voi atinge si o sa va jukati cu ele

| dany_4959 a răspuns:

Pai deja tiai ras singura cu limba in gura

| Anoniim a răspuns:

Totul vine de la sine

| gabytza_8462 a răspuns:

Ms pentru raspunsuri

| ale_3062 a răspuns:

Pai. atunci cand el te prinde de gat uita-te in ochii lui apoi atingetiva buzele, apasale un pic mai tare apoi baga-ti limba in gura ei

| ale_3062 a răspuns:

Paii...
1) cand baiatul de ia de gat sa te sarute tu trebuie sa te uiti in ochii tai apoi sa deschizi gura si sa iti bagi limba in gura lu. Daca esti baiat in timp ce o saruti atingei parul si i-ao in brate strangand-o cat mai aproape de tine. Asa o sa se apropie mai mult si buzele. sper ca ti-am fost de folos:X

| yuly223 a răspuns:

Poi ia iti baga limba in gura apoi incepeti sa va jucati cu limbile dar aveti grija sa nu va muscati este mai dificil la french kiss la french kiss trebuie sa ii atingivarful limbi

| anonIM_5420 a răspuns:

Foarte usor bagi limba in gura ei si dupa aia misti limba pe acolo nu e mare greu da la primul sarut o sa fie greu da de la al 2 o sa fie usor

| dienush_9425 a răspuns:

E foarte usor sa saruti. prima oara e mai e mai dificil poate nu va cunoasteti asa de bine si mnah el stie in alt mod sa sarute

| katalin29 a răspuns:

Cum generatiile de tineri au nevoie sa vada cum se saruta sau ce inseamna un sarut frantuzesc "French Kiss", m-am gandit sa caut ceva materiale didactice pentru invatacei
French Kiss presupune atingerea limbii partenerului cu limba, dar si introducerea limbii in gura partenerului. Este un gest romantic sau erotic, dar plin de pasiune.
Sarutul simplu cu buzele indica o relatie nonerotica (de cele mai multe ori), insa French kiss indica si o relatie sexuala sau romantica. Sarutul frantuzesc este excitant pentru parteneri si sporeste tensiunea sexuala dinaintea partidei amoroase.
Sarutul cu limba stimuleaza si buzele, limba celuilalt, cavitatea bucala, acestea fiind zone sensibile la atingere.
Cum se face?
Umezeste-ti buzele (trece usor cu limba peste ele) pentru a nu avea o senzatie neplacuta la atingere. Capul trebuie sa il inclini putin intr-o parte pentru a avea spatiu si lejeritate in sarutat. Cu ochii inchisi nu vei mai analiza fiecare parte si miscare a celuilalt si te vei simti mai bine.
Saruta prima data foarte usor (cu cat te doreste mai mult si ii dai mai putin, cu atat isi va dori si mai mult de la tine). Dupa ce ai sarutat cu buzele, deschide putin gura (iti vei da seama cum la fata locului) si cu limba umezeste-i buzele.
Nu intreba daca poti sa o saruti frantuzeste! Totul trebuie sa se desfasoare lent pentru ca senzatiile sa ofere fiori maximi. Dupa ce i-ai umezit buzele, mangaie usor limba partenerului. Jucati-va precum fac serpii la imperechere. Atentie sa nu ii faci operatie de amigdala in timpul sarutului. Nu este o senzatie placuta. Sarutul combinat cu anumite mangaieri ale partilor corpului va vor aduce trairi interioare de tensiune sexuala.
De fiecare data cand saruti este altfel. Niciodata nu vor fi sarutarile la fel. Variatia de miscari va aduce ceva nou de fiecare data. Trairile va vor impinge cum sa va miscati. Exersati cat puteti.
Atentie la neatentie
Sunt cateva aspecte de care trebuie sa ai grija ca sa iasa totul bine:
- respiratia – cea mai mare greseala este sa uiti sa respiri. Daca nu vrei sa lesini respira normal, in ritm normal. In anumite momente (mai erotice) este permisa si respiratia pe gura;
- respiratie fresh – mesteca ceva inainte mentolat;
- atentie la dinti – sa nu va loviti in dinti in furia sarutului;
- fi activ – cum vrei sa te sarute, fa-o si tu. Nu sta sa astepti sa o faca doar celelalt;
- regula nr. 1 – este fara reguli! Faci asa cum simti fara sa incomodezi insa. Emotiile interioare va vor ajuta.
- mainile – daca le folosesti vor da o nota mai romantica sarutului. Tine-i capul cu mainile, obrajii sau gatul. Nu sta cu mainile degeaba.
- vorbeste – comunicarea este importanta daca vrei ca totul sa iasa bine. Ce va place si cum va place spuneti-va fara teama.
Ce sa nu faceti!
- nu sufoca cu limba;
- nu suge limba la refuz (doare);
- atentie la saliva sa nu va inecati (si prin sarut se pot lua boli infectioase, mononucleoza infectioasa de exemplu, numita si boala sarutului);
- sa nu saruti cu respiratia urat mirositoare;
- sa nu razi ca nu stie sa sarute ca si tine (da-i lectii de franceza…). uite aici o prezentare completa baftawinking

| flori96 a răspuns:

E foarte usor...mie mi-a placut foarte mult si nici eu nu stiam prima oara cum sa o fac dar mi-am dat seama pe moment acum totul mi se pare un lucru simplu, o obisnuinta.Simplu el iti baga limba in gura si u faci la fel apoi vi le invartiti una in jurul celeilalte.Iti garantez k o sati placa pup

| bytzu1997 a răspuns:

E o nebunie! cand te lingi love struck

| Alutzu a răspuns:

Pai baiatul incepe sa te sarute... nu va temeti ...eu am, 14 ani s cind m-am sarutat prima oara cu un baiat ap nici eu nu stiam ca pot saruta asa de bine. bafra la toti

| wtf_5096 a răspuns:

Am 11 ani si inca nu am facut asta happy
dor sarut buze pe buze pupicuri
deci ma intereseaza asta mult