Hmmm...cati ani ai? Ce e asa greu?
El iti baga limba in gura si tu faci la fel(dar nu pana in gatul lui)El o sa continue si tu o sa faci la fel! O sa-ti placa, fi sigura! Aveti grija sa nu va muscati...
Hmm.si mie mi-a fost f frika.ieri l'am sarutat pentru prima data ca limba.suntem de o saptamana si 2 zile impreuna:X.si a fost chiar super:X. nu scarbos cum zic uni.:X.sincer nu stiam km sa fac. m-am lasat dusa de val. faza o fost f ciudatha.ne'am pupath normal sh din greseala l'am atins un pic ca limba.sh at o inceput sh el.sh bla bla bla.:X:X:*
Pai uite cum se face esti aproape de le si vine acel moment cand el se apropie de tine iar tu o sa faci la fel pentru ca o sa simti ceva frumos atunci cand te saruti pentru prima oara si hai sa revenim la subiect buzele voastre se apropie cura voastra se intredeschide si atunci el isi va strecura limba in cura ta si tu la fel iar atunci va jucati cu ele dar sunt mai multe fllui de srut cu limba am explicat si eu cum am putu dar de fapt faptul asta nu se explica el se simte si atunci vei face ce va vrea inima sa faci ce credeti ca el a stiut sa sarute din prima eu nu cred ca asa a fost asa ca bazativa be sentimente si va zica ca totul va decurge perfect. aveti grija cum alegeti baieti!
Hmmm...cati ani ai? Ce e asa de greu de n ustii sa faci
este foarte simplu tu trebuie sa faci la fel ca el {dar ai grija sa nu il omori} si. el va continua si tu la fel uite aici n site si citestel ihttp://www.prieteni.ro/......-0-80.html
Pai hai ca'ti zic eu.
nu's
experta dar merge.
prima data. va sarutati asa.pasional.dupa aia el/ea iti baga limba in gura tu i'o bagi pe a ta. te lasi condus/condusa e foarte calumea.
si nu sice nu! o sa regreti
dupa ce va sarutati.
o sa mai vrei.
si o sa te obisnuiesti.
fiecare persoan a
saruta diferit
:X:X:X
Mie sarutu cu limba mi se pare o prostie, asta e.fiecare cu ideile lui dar sa stii ca totul vine de la sine.nici nu iti dai seama cand inchizi ochii sau cand limba ta se atinge c limba lui, sunt lucruri instinctive care vin de la sine.stai calma ca nu o sa gresesti.nimeni nu e expert.nici nu isi va da seama ca e prima data. daca e iubitul tau zii sa iti explice desi nu cred ca e necesar pentru ca vine de la sine. sper ca ti-a fost de folos comm meu.bafta
anonim_4396 întreabă:
RayKzor51 întreabă: