Hmmm...cati ani ai? Ce e asa greu?
El iti baga limba in gura si tu faci la fel(dar nu pana in gatul lui)El o sa continue si tu o sa faci la fel! O sa-ti placa, fi sigura! Aveti grija sa nu va muscati...
Pai nici eu n`am stiut sa ma sarut cu iubitul meu dar am crezut in el pentru ca in asta consta un saruth ca daca iti e rusine numai iese nimic bine asa ca ai incredere in tine si in el si totul va fi bine
pai si eu din kthe am vz tothi spun ca sa te lasi ca el sa te sarute dar daca nici el nu stie? ce faceti? va invatsatzi reciproc
eu iti doresc succes in continuare sh te pup:*:*:*:X:X
sh ca un micuts sfat:fa asta din inima nu din lectsi invatsate pe neth
Am fost si eu in astfel de situatie.In prima zi de relatie cu prietenu meu... el m. a intrebat daca stiu sa sarut.i.am zis da chiar daca nu stiam.I.am zis ca m.am sarutat chiar daca nu era adevarat. O colega de. a mea tot incepatoare a avut prieten in acelasi timp cu mine. Iar ea mi. a zis ca prietenul meu chiar vrea sarut...cand mi. a zis el eu am luat. o in gluma.Era duminica cand mi. a zis colega mea.Va dati seama ca luni el vroia sarut doar ca eu nu stiam.De frica am intrat pe mess luni dimineata si de fapt i.am zis adevarul ca nu stiu.Nu a zis nimic. A zis ca voi invata mai incolo. El mi. a explicat dar.Pe la sfarsitul relatiei ma tot intreba daca vreau sa invat sa sarut si eu ii ziceam ca da dar mi. e frica si rusine. Dupa cateva zile ne.am despartit pentru ca el se "plictisise" pentru ca eu nu stiam sa sarut.Asa ca eu zic sa incercatsi.
Acest lucru nu se invata, eu asa cred si asa si este...nu exista nimic care ar desrie cum sa te saruti mai bine sau mai rau...acest lucru minunat as putea spune vine de la sine.Cind se ajunge la momentul de a te saruta te adincesti in placere, si cind se termina iti dai seama ca acest lucru deja s-a terminat si nu ai inteles cum sa petrecut momentul mult asteptat.Este minunat sa te saruti cu persoana pe care o iubesti.Sarutul este la nesfirsit si foarte placut.Eu spun asa cum este in realitate.
Eu va sp o sg chestie...nu va luati voi dupa tot c scrie pe aici. nimic nu poti invata daca nu faci chiar tu asta J eu eram la fel la inceput citeam tot c scria pe google. dar nimic nu a fost la fel. trebuie sa simnti tu asta. trebuie sa te lasi purtata d val nu ca atn cand va trebuie sa ai primul sarut sa te gandesti c scria pe google ca trebuie sa faci fii seriosTotul trebuie sa faci tu
Totul e vorba de parteneri. Daca intr-adevar se iubesc se vor saruta pasional.Adica doar cu varful limbii si mai incet.Cand te saruti cu un baiat/fata iti dai seama daca te iubeste prin sarut.Trebuie doar sa incepi sarutul si dupa nici nu vei sti ce faci.in sensul bun al cuvantului. o sa il saruti poate chiar bine. Dar iti dau un fat, baietilor le place sa fi excitati in itmp ce se saruta. punele pana pe coapsa, pe cap, bagale mana prin par.
anonim_4396 întreabă:
RayKzor51 întreabă: