anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se saruta cu limba in gura? ca eu tot nu am inteles.ca nu am mai facut asta pana cum si imi e oarecum teama sa nu gresesc.si sa ma fac de ras

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Hmmm...cati ani ai? Ce e asa greu?
El iti baga limba in gura si tu faci la fel(dar nu pana in gatul luilaughing)El o sa continue si tu o sa faci la fel! O sa-ti placa, fi sigura! Aveti grija sa nu va muscati...laughing

300 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna am 12 si sunt cu un baiat de 2 luni. el mi-a propus sa...ne sarutam dar eu am tot ocolit subiectu'. imi place de el f mult si mie frica sal sarut. el a mai sarutat o fata dar eu nu am mai sarutat un baiat pana acum.
i-am spus ca mi-e frica sa nu gresesc si el mi-a dat timp ma ascultat, insa mi-a zis ca trebuie sa fac eu primul pas si nu am de gand asta
daca ma place mai bine mar saruta el pe mine dar nu...au mai aflat si toti profii ca sunt ca el de la un taran care ma place mult si e invidios. ma tem sa nu se afle daca il sarut. ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eu nu stiu si imi este rusinee de el sad zic ca ma fac de ras ce sa fac?crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Grsqw

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eu nu stiu ce sa fac cand sunt cu limba in gura fetei. Explicati-mi va rog!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu as vrea sa pot sa sarut cu limba doamne deci el ma ia incetul cu incetul si eu ca prosta il resping nu stiu cum sa sarut cu limba cum se face mi-e frica sa nu gresesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simplu daca te pupi cu o lesby ea va intelege>>nu nu eu nu sunt lesby iar daca partenerul tau e baiat si sunteti doar de o luna ii va fi f. greu sa iti i-a limba in gura!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simplu(si mie mie teama), faci o ciorba in gura lui si gata!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E buna sperma

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ai cum sa te faci de ras...mai ales daca si baiatul e tot la prima incercare. Pur si simplu se intampla. Ori incepe el.usor usor. ori daca ai curajul...incepi tu. Nu trebuie sa te gandesti la astalove struck trebuie sa iti placalove struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-am mai sarutat pana acum dar...nu stiu cum sa explic si stai linistita asa am fost si eu la inceput

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da e simplu nici eu nu stiam nu e greu i bagi limba in gurawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Greu e si cu tine te duci la ea sau ea la tine vine pac iti baga limutza in gurita si tu la fel si dupa aia daca vrea si ia o duci in pat si vio puneti asa am facut euwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te gandi ca o sa te faci de ras. daca tot nu intelegi cum se face intreaba-l si daca te iubeste cu adevarat nu o sa rada de tine.si mie miera frica sa ma sarut cu limba dar apoi a fost super.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baga-i limba in gura, iar dupa-ia va jucati cu limbiile. a si faza cea mai tare e ca dupa ce va sarutati, puteti sa faceti si un pic SEX

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai mai intai te uiti in ochii ei si va apropiati unul de altul, va atingeti buzele va sarutati 3 secunde cu buzele apoi ii atingi buzele cu limba, ea va deschide gura si va face la fel

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii o senzatie foarte tare:X:X:X el iti baga limba il gura si u faci la fel:X:X:X
:*:*:*:**::*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt fata si trebuia sa am intr-o zi primul sarut, dar nu a avut loc din cauza ca eram prea agitata ...toti spun ca vine de la sine, insa trebuie sa stii ce faci acolo...imi spuneti si mie pas cu pas cum se facepuppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te vei face de ris pur si simplu inchide ochii si lasate condusa de baiat sau daca nu incearca si poate vei reusi SUKCES

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eu nu am mai facut acest lucru dar am inteles ca este foarte simplu numai descizi gura si limba o bagi in gura lui restul vine de la sine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum se saruta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ms

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut, vreau sa stiu si eu cum e mai bine sa te saruti cu limba sau fara, am inpresia ca cand ma voi saruta ma voi face de rusine imi este foarte frica si dese oi evit acest moment de a ma saruta cu el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai e simplu de duci spre ea deschizi gura o deschizi si tu si cand va atingeti buzele va bagati limba in gura unu altuia (da aveti grija unu dintre voi trebuie sa tina capu intors si sa nu va muscati ) smug

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

хахахахахахахаhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti baga el limba in gura. j uh faci laa fell. Dar inkearka sa il imitsi in ke fake:]]]
success!love struck :]

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia o pisica si incearca cu ea da vezi sa nu o sufoci laughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut am 14 si sa te saruti e foarte simplu si eu ma temeam de la inceput dar peurma nici o frica doar te eai dupa el bafta multa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Angelofdath iti dau dreptate la raspunsul tau chiar nu-sti cum s-a intamplat... te gandesti adanc... dar tot nu-ti dai seama e ceva.pe tim cuma s putea zice happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce e asa greu... ii bagi limba in gura si apoi incepeti sa va jucati cu ele... e ca si cum ai linge o inghetata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce dracul prostylor e asea d greu iii bagi aluia sau aia limba in gura si
o invartytzi unu la althu.laughing)