Hmmm...cati ani ai? Ce e asa greu?
El iti baga limba in gura si tu faci la fel(dar nu pana in gatul lui)El o sa continue si tu o sa faci la fel! O sa-ti placa, fi sigura! Aveti grija sa nu va muscati...
Mai crd ca tot ce trebuie sa faci este sa ai incredere in pers iubita spune-i adevaru si e normal sa te ajute daca tot nu poti sta linistit/a spune-i unei pers de incredraere sa iti explice asa vei intelege mai bine decat de pe net si daca nici asta nute linisteste fi atent/a bagati limba in gura lui/ei si rotesteti limba in gura lui/ei asta sa faca si acea pers si o sa fie marfa.
Si eu am o nelamurire cu sarutul cu limba.eu nu cred ca o sa pot face asta caci imi e foarte frica daca fac ceva gresit.totusi am doar 12 ani...si mi-e cumva sa-l intreb pe partenerul meu cum se face.nu stiu poate vi se pare o prostie dar sunt pe clasa a5-a si am iubit. dar oricum iubirea nu are varsta. dar el e ceva mai mare ca mine si cred ca are emotii. dar sper sa reusim!
Draga mea nici eu nu stiam si inca nu stiu prea bine dar i-am cerut ajutorul prietenului meu.cel mai important e sa nu-ti fie frica crede-ma nu ai nimic de pierdut si chiar daca te incursi prietenul tau tot o sa te iubesca si nu o sa rada de tine ci o sa te invete crede-ma stai fara griji va esi bine crede-ma.
Hmmm. la inceput mi-a fost si mi-e greu sa inteleg cum.pana acum 2 zile cand mi-am facut o prietena...era intr-o seara ce sa ii faci numai noi 2 :d ne-am imbratisat dupa aia am trecut la saruturi acele saruturi cu limba...la inceput ti-e greu sa intelegi dar totul vine de la sine
Sarutul frantuzesc prevede doar atingerea varfurilor si mangaierea lor reciproca, prin miscari circulare.
Mah.:*stiu ca nu se intelege nimic.din „vine de la sine"
chestia cu „vine de la sine"o sa vina dupa ce inkepi crede.ma ca eu am intrath pe site.uri pffff si am gasith nmai vineee de la sine.frate m.am saturath.
treaba e ca baiathu trebuie sa stie sa sarute.treaba lui de unde invata.pentru ca fata nu baga limba in gura la baiat ea ca si cum e spektator.sau mai exact.staa sa faca baiathu ce vrea cu ea.(la sarut nu uita)
asa deci sa reveni.
Trebuie sa vb cu el despre astah. daca iti e rusine il vei pierde.asa ca uh cum ar venii ar trebui sa taki din gura sa ai tupeu si sa il lasi pe el ca sa iti bage limba in gura.nu e o rusine...
DACA NU VA IESE! SPUNE-I CA TIE ITI PLACE SA SARUTI ALTFEL!
NU TE VEI FACE DE RAS!
Deci tu ajungi cu limba in gura lui/ei, jucativa cu limbele gen cerculete dar aveti grija sa nu va muscati deci pur si simplu va jucati cu limbile
Deci, un tip o zis ca o senzatie fff misto e atunci cand faci schimb de guma cu partenera, in timpul sarutului...hmmm...nu stiu ce sa zic oare are dreptate?
asta e, poate incerc
Bai ...si eu sunt in situatia asta
si )
nu stiu ce sa fac)
add
lauu_laura97
poate vb0
anonim_4396 întreabă:
RayKzor51 întreabă: