Imi cer scuze am o fosta prietena de la gradinita si ea sa pupat fara limba doar cu buzele si iac i-a placut dar ea acum e in clasa 4
Acum serios de ce nu faci asa
Doamne ce copii! In loc sa va vedeti de masinute, de papusi va ganditi la sarut.
Toata lumea zice asta ca vine de la sine, oricate sfaturi iti dam aici, in momentul ala le uiti, stai linistita)
Frate e clasa a9-a. E adolescenta. Are aere de adolescenta, la varsta asta isi cumpara sutiene, isi da seama ce inseamna sa suferi si sa iubesti, isi da seama cat de important e aspectul fizic, si devine reaponsabila. La varsta asta incearca sa fumeze prima tigara si sa faca primele nopti albe. Invata sa dea din cur pe manele, scuze de exprimare. Vreau sa spun ca e varsta la care iti iei lumea'n cap si iti traiesti viata la maxim. Daca tu in a 9-a te jucai cu papusile e treaba ta scumpo. Nu te lua de ea, e noua generatie, si va fi si cea mai tare generatie. Asta a fost un fel de paranteza, nu are nicio legatura cu intrebarea ta, dar chiar m-am saturat de oameni d'astia de pe vremea comunismului care vin si spun '' pe vremea mea... '' o seara placuta tuturor.
Chiar daca esti "nepriceputa" cand o sa ai iubit stai linistita ca o sa te "invete" el ce si cum
In primul rand sunt baiat.La 14 ani in clasa a9-a? Nu te contrazic poate stii mai bine dar nu conteaza clasa tine cont ca are 14 ani nu 30! La varsta asta incearca sa fumeze prima tigara? Da ce "smechere" toata lumea trebuie sa fumeze? Toti trebuie sa asculte manele? Zici ca o sa fie cea mai tare generatie pentru ca probabil esti un copil care faci parte din ea.Prin ce o sa fie cea mai tare? Tu vezi ca tot mai multi in ziua de azi nu mai stiu sa se exprime, sa scrie corect sau altii nici macar sa citeasca? Si nu e vorba ca "pe vremea mea" pentru ca nu sunt batran dar daca asa stau lucrurile acum in cativa ani ce mai facem? Off off!
alexiapetrovai întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: