anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum te comporti tu cu prietena?
ce faci, ca sa o faci sa rada?

intreb asta pentru ca sunt intr-o perioada monotona si vreau sa nu par chiar asa banal. nu am timp sa ma gandesc la asta pentru ca sunt in examene si imi pregatesc licenta

voi ce faceti ca ea sa chicoteasca? adica scoateti sunete amuzante, va jucati ceva?

5 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Ce sa faca? Dar ce-s eu, clovn? Seinfeld? Doru Octavian Dumitru?
Orice relatie are o perioada monontona, important este sa stii s-o gestionezi. Dar daca relatia este solida, aceasta trece usor, fara sa fie nevoie sa faci ceva, fiindca partenerul te intelege, te simte, atunci cand ai o perioada mai incarcata, mai grea, mai apasatoare sau mai stresanta. S-o faci pe maimutoiul, ca sa intretii spiritul si veselia intr-o relatie, asta intr-adevar, mi se pare ceva amuzant.

| Komododragosh a răspuns:

Daca relatia este de mai mult timp si daca sentimentele sunt puternice, atuncea nu conteaza sa o faci sa rada, ea te va intelege pe tine ca esti stresat din cauza examenelor si fii convinsa ca probabil si ea se va stradui sa nu mai para relatia voastra monotona. Asa ca stai linistit, nu e nevoie sa o faci sa rada neaparat, doar sa fii tu insuti, atata tot. Iesiti afara la plimbare, vorbiti, glumiti, mancati ceva sau va uitati la un film, e foarte simplu, sper tare mult sa nu va depsartiti din cauza examenelor, ca pana la urma vor trece si veti avea timp din nou pentru relatie. Succes va doresc!

| rino90 a răspuns:

NU E NUMAI PT EA!
E si pentru mine!
nu pot sa ma suport pe mine ca sunt plictisitor si nici nu pot sa ies, sa ma distrez, sa-mi revin, pentru ca ma termina licenta apoi...
chestia cu intelegerea o face ea deja, dar voi deviati de la intrebare si nu ma ajutati asa
chestia ca ma simt plictisitor ma afecteaza sa ma concentrez pe ce trebuie sa fac. daca puteti raspundeti la intrebarile originale nu la altele, m-ar ajuta.

| DNSK a răspuns:

Fii amuzant! nu trebuie sa t joci ceva k ea sa rada! poti discuta despre ceva si in acea discutie sa presari umor!

| rino90 a răspuns (pentru Flav):

Poti sa fi claun nu ma intereseaza asta, ideea era asa: Eu nu vreau sa ma simt plictisitor. de asta am si pus intrebarea. nu pot sa renunt la ce fac, pentru licenta, ca sa ma mai destind si sa pot sa socializez mai usor sa fiu ca inainte.
plus ca fiecare e diferit, fiecare stie sa alinte diferit. cam acolo se indrepta intrebarea, nu catre clauni.