| pagliaci a întrebat:

Cum te găsesc ăștia să te pedepsească pentru furt de identitate dacă ai un cont fals de sentimente.ro? Mai ales dacă ai IP dinamic

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă cineva își pune mintea, te găsește orice ai face (cu sau fără ip dinamic)

| Subsemnatul123 a răspuns:

Eu cred in felul urmator:
Daca politia ar fi sesizata cu privire la contul tau ca ar fi furt de identitate (sau daca se auto-sesizeaza), site-ul sentimente este obligat sa le comunice toate datele despre tine. Cu IP-ul iti poate afla exact adresa unde esti. Daca iti afla adresa, cauta in baza de date cine locuieste acolo si numai te trezesti cu ei la usa. De aici nu stiu cum afla exact cine din adresa aia este vinovat.

| doctorandus a răspuns:

Daca eu zic ca ma numesc Gheorghe Popescu din Cucuietii din Deal nu e furt de identitate. Furt de identitate presupune cel putin sa te dai drept o persoana reala si nici macar asta nu asigura pedepsirea penala a faptasului, de ex. daca ai facut o gluma si nu i-ai creat prejudicii.

| Andreeush a răspuns:

Site-ul respectiv comunica toate datele despre tine politiei si cu ajutorul ip-ului politia afla locatia si dispozitivul de pe care ai umblat.

| Donsavas a răspuns:

Poliția nu se autosesizeaza! Persoana careia i ai furat identitatea trebuie sa te reclame.

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru sierra1):

Chiar si daca folosesti un VPN? Adica ip-ul care iti este inregistrat de site cel mai probabil poate fi din alta tara si n-are legatura cu ip-ul real.

| Bogdan70001 a răspuns:

Nu prea ai cum sa fii prins, daca nu ai dat detalii despre tine pe site.Pentru ca in cazul in care cel caruia i-ai furat identitatea te va reclama site-ul va trebuii sa ofere toate dinformatiile despre pe tine pe care le cunos. Este bine ca ti-ai ascuns IP-ul deci nu iti pot afla locatia.Insa daca afla numarul tau de telefon...o s-a cam ai problemke pentru ca si ala poate fi urmarit nu numai IP-ul, deci esti safe daca
1) NU ai scris nicarieri numele tau personal
2) NU ai introdus vreun nr de telefon real
3) Cand intrai pe site aveai VPN! Deci in permanenta pentru ca fondatorii site-ului pot vedea (banuiesc nu cunosc structura site-ului) toate IP-urile de pe care a fost accesat contul, iar daca odata ai intrat cu VPN si de restul 100 de ori nu isi vor da seama.Si chiar daca l-ai folosit in permanenta exista riscul de a-ti afla IP-ul adevarat, dar din fericire traiesti in Romania unde nimeni nu-si bate capul cu asta.

De acum sa nu mai faci astfel de lucruri

| Emazio a răspuns:

Sterge, categorie gresita + act infractional

| sierra1 a răspuns (pentru Subsemnatul123):

Tu fă-ți jocul și vezi în cât timp te prinde