| RAY a întrebat:

Cum te simți ca fata când te refuza persoana fata de care simți atracție?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emoția aia...este ca o răsucire a stomacului, o durere ascuțită care ne taie respirația și ne face să ne simțim ca și cum am fi fost trădate de cineva în care am avut încredere

14 răspunsuri:
| careestefazafrate a răspuns:

Ma simt cum mă simt mereu, deoarece pe mine oamenii mă resping tot timpul, la mine este ceva normal!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare fata este unică și poate reacționa diferit la respingere.
În general, o fata se simte dezamagita, trista sau chiar jignita cand cineva ii respinge avansurile romantice.
Personal nu cred ca respingerea este o reflecție asupra valorii tale ca persoana si fiecare persoana are propriile preferințe și standarde atunci când vine vorba de relații romantice.
În astfel de situații, ar trebui sa-ti accepți sentimentele și să încerci să înțelegi că nu ai control asupra deciziilor altor persoane.
Este destul de important sa-ti mentii increderea in sine si sa incerci sa inveti ceva din experienta pentru a imbunatati relatiile tale viitoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

In concluzie, respingerea poate fi foarte dureroasă și poate duce la sentimente de tristețe, furie, confuzie sau rușine.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Pe mine mă interesează cum se simte

| RAY explică (pentru careestefazafrate):

Cum se simte, explica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Păi simte o gamă largă de emoții, cum ar fi tristețe, durere, furie sau confuzie. Aceste emoții pot fi însoțite de reacții fizice, cum ar fi senzația de nod în stomac, palpitații sau dureri de cap... Asta dacă chiar ține și îi pasă de persoana respectivă. ceea ce mai rar se intampla happy

Bine, bine. Acum depinde si de persoana. De exemplu daca pe mine m-ar respinge persoana fata de care simt atractie, mi-ar cam rani ego-ul, si desi as parea indiferenta, chiar as fi extrem de frustrata. happy

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Omule vreau tu sa îmi transmiți emoție respectiva, ești o urâtă pe care nu o place nici un orb., vreau emoția aia

| Freya1 a răspuns:

Cred ca orce om se simte aiurea în momentul ala.Eu una m-am ferit de situații de genul.
Ori am evitat sa am interacțiune cu oamenii ce m-ar putea refuza, ori am încercat sa aflu subtil dacă am șanse sau voi fi refuzata înainte sa încerc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Emotia aia. este ca o umbră care se întinde peste sufletul nostru, o durere adâncă care ne face să ne simțim copleșite și disperate.

| Sistemulxxl a răspuns:

Nu stiu. Cred ca aiurea.

| RAY explică (pentru Sistemulxxl):

Omule nu raspunde aiurea

| Sistemulxxl a răspuns (pentru RAY):

Am vrurt sa iti protezez egoul. Te simti ca prostu' in targ, ca un pacalici.

| RAY explică (pentru Sistemulxxl):

Te ai bagat că musca in fundul vaci

| ShaOfHatred a răspuns:

N-ar fi nici prima nici ultima situație de genul. Well, aia e, nu suntem compatibili. Ridic din umeri și merg înainte. Am probleme mai mari decât un refuz(((=