anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum testeaza oare fetele baietii? Practic putem spune ca indiferenta atrage fetele? Ce includ acele teste?

8 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Nu atrage indiferența. În schimb nu atrage nici dacă e disperat. Atrage naturalețea, firescul, comportamentul plăcut fără exagerări

| RAY a răspuns (pentru Emma30555):

Tu cum testezi un barbat?

| Emma30555 a răspuns (pentru RAY):

Nu l testez, nu am făcut asta niciodată, dacă îmi place e bine.

| Plato a răspuns:

In ce sens sa-l testeze? Suna prostesc.

Nu are cum sa atraga indiferenta, poate doar usuratice, femei sigur nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa afle mai multe despre tine.

Emma are dreptate neutralitatea, nici indiferent, nici disperat.

| Freya1 a răspuns:

Pe mine nu ma atrage indiferență, ba din contra daca imi da atenție si afectiune.
La uni băieți functioneaza asta, cu cat o fata e mai inabordabila cu atata o vreau mai tare.Eu am pățit cu actualul iubit, eu era indiferenta si rece pentru ca nu puteam avea atunci o relație cu el iar el a fost atent cu mine si mia oferit afectiune si asa mi-am dat seama ca tine la mine.A facut niste lucruri ce nu era obligat sa le faca si a avut răbdare si atunci am prins incredere si am tinut mai mult la el.

| SEMIHA a răspuns:

Dacă vorbim de o relație, fetele care nu au încredere în partenerii lor, îi supun la așa-zise teste.

Când îl cunoști pe cel de lângă tine, chiar nu simți nevoia să îl testezi. Însă uneori, timpul este ca un test și poate chiar cel mai bun uneori. De asemenea distanța, însă să fie pe o perioadă scurtă, asta ar fi ideal.

Indiferența nu atrage fetele. Poate doar în măsura în care tipul pare interesant prin asta 2-3 zile, însă fetele care își doresc mai mult își pierd interesul repede.

| zuppyby a răspuns:

Pe mine un baiat ma atrage daca imi vorbete frumos, daca imi da atentie, iar... fetele ar trebui sa fie indiferente in fata baietilor ca sa fie dorite mai mut