| hypothesis a întrebat:

Cum trebuie sa fii cu fetele pentru a parea un tip interesant (excluzand exagerarile si putinele fete care apreciaza asta)?
Spre exemplu, intr-un liceu se stie ca "da bine", cel putin la prima vedere, baiatul bine imbracat, aranajat care arata bine si fizic. (mai poate intra zambetul, carisma - cine la are). Insa, vreau sa intreb, pe langa aceste calitati intrunite (eu gandesc ca le posed) ce asteptari mai au fetele (sa ne referim la cele de liceu)? Cum vor ele tratate? Stiu ca poate e o generalizare proasta si fiecare are anumite "cerinte", dar daca putem vorbi despre ceva general ce si-ar dori toate, care ar fi acela?
CAZ PARTICULAR: Sunt clasa a 12 a la un liceu si pot spune ca am pus ochii pe o boboaca draguta si as fi tentat sa stau cu ea. Insa, pana atunci mai trebuie cativa pasi indepliniti (sa aflu daca ma place si ea, daca nu sa incerc intr-un fel sa ma placa, merita totusi putina stradanie daca nu renuntam). Dar treaba e ca sunt mai multe fete dragute si nu stiu pe care sa o abordez. Discut cu vreo 2-3 (printre care si favorita) lucruri amicale si incerc sa observ vreun semn. Poate sunt prea timide fiind clasa a 9-a si a 10-a. Poate sunt eu si nu stiu cum sa interpretez. Cine m-ar putea ajuta cu un sfat?

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Este adevarat ca la prima vedere conteaza fizicul si hainele de pe tine, dar apoi conteaza al naibii de mult ceea " ce scoti pe gura"!

| hypothesis explică (pentru neutrino):

Si cam cum as putea vorbi cu ele astfel incat sa ramana interesate si dupa "ce scot ceva pe gura"?
De obicei am cuvinte la mine, dar avand in vedere ca suntem in faza incipienta si nu o cunosc foarte bine, ce pot sa-i spun, ca subiecte religioase clar nu putem discuta.