| Just0meeeee a întrebat:

Cum ucizi un sentiment? Mai precis cel de iubire/dragoste?

Răspuns Câştigător
| AndyLavy a răspuns:

Ce bine ar fi de s-ar putea, insa e imposibil. nu il ucizi, il lasi acolo si cu timpul se estompeaza.si stiu ca ai auzit de multe ori..insa timpul chiar le rezolva pe toate, o sa treaca zile..luni, ani, cine stie, intr-un final te vei vindeca. atunci cand vei gasi o alta persoana pe care sa o iubesti si care sa te faca fericit.

17 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Îl ucide cel care pleacă, tu n-ai cum.

| Just0meeeee explică (pentru h3r):

A plecat si totusi mai tin la acea persoana. Asta ma framanta in fiecare zi!

| madalinamadu a răspuns:

Iti deschizi inima in fata altei persoane. Daca acea persoana a plecat nu inteamna ca toate vor face la fel.Succes! happy

| Bogdan1o a răspuns:

Nu crezi ca asa ar fi mult prea usooara viata?
evident nu exista asa ceva, multi am dori sa existe laughing
doar timpul poate face ca sentimentul sa dispara sau sa-l diminueze...sad

| e7d7n7 a răspuns:

Foarte simplu. Dacă chiar vrei asta, reuşeşti!

| jointandsmyle a răspuns:

Iubirea nu moare niciodata. orice s.ar intampla si oricat timp ar trece..intotdeauna o sa.ti amintesti.

| Ycu a răspuns:

Vointa, trebuie doar sa crezi in tine!

| Dlkee a răspuns:

Sfarsitul e un nou inceput!

| Just0meeeee explică (pentru madalinamadu):

Nu de asta imi este frica. Sunt o fire foarte sociabila si nu mi-ar fi foarte greu sa imi gasesc o alta persoana dar cand seara te culci cu ea in cap, noaptea o visezi si dimineata te trezesti cu gandul tot la ea realizezi ca persoana aia inseamna ceva pentru tine si oricat de mult incerci sa renunti la ea si la ce simti pentru ea parca orice sentiment devine mai intens.

Cum sa iti deschizi inima in fata altei persoane cand inima ta e deja in alta parte?

| Just0meeeee explică (pentru e7d7n7):

Tot vreau de 3 luni incoace dar se pare ca in zadar...

| Zenithf a răspuns:

Indiferenta la pretentiile celuilalt, iresponsabilitate. Daca stii ca el este mai chibzuit cu cheltuielile, demonstreaza-i cat de usor "spargi" tu banii. Daca lui ii plac animalele, arata-i cat de cruda poti fi tu cu ele. Daca el are grija de calculator, cum lucra pe el, arata-i cat de dezordonata esti, deschide zeci de ferestre in browserul de net, alte n-spe programe, pana calculatorul 'geme' de la atata greutate.
In general, dovedeste-i cat de diferite sunt perspectivele voastre, cat sunteti de nepotriviti. Sentimentele nu se vor schimba peste noapte, dar se vor schimba, si va ajunge in loc de iubire sa-i fie lehamite de tot ce mai este intre voi.

| h3r a răspuns (pentru Just0meeeee):

Ți-a rămas amprenta, urma sa.
Sterge-o, poți!

Dă-i timp timpului!

| adriang95 a răspuns:

Cu un pahar de vin și o poezie.

| iarin a răspuns:

Prin indiferenta happy

| Just0meeeee explică (pentru iarin):

Am incercat si mai mult rau mi-am facut. E ca o pata pe creier persoana aceasta.

| madalinamadu a răspuns (pentru Just0meeeee):

Inteleg prin ce treci.Si eu am trecut prin asta si stiu cat este de greu sa uiti o persoana care a insemnat totul pentru tine.Dar pentru mine sa zicem ca a fost un pic mai usor, dupa ce ne-am despartit m-a facut atat de mult sa sufar incat am ajuns sa il urasc, in schimb m-am apropiat de un prieten care mi-a fost alaturi si care ma iubea iar in scurt timp m-am indragostit de el, desi si acum ma gandesc uneori daca fostul este fericit.Deci tu trebuie sa iti ocupi timpul cu altceva si sa fi sigur ca acea persoana nu era de tine iar tu meriti ceva mai bun.:*

| iarin a răspuns (pentru Just0meeeee):

Sincer stiu cum e crying(. Doar ca timpul a "vindecat" totul. Eu am o relatie de 2 ani cu un baiat putin spus minunat, el pentru mine e perfect. Dar am fost si eu in situatia ta daca vrei da-mi add adde_luv_u