L-am cunoscut acum vreun an intr-un cerc de prieteni si suntem impreuna de 2 luni eram doar amici ..nu-mi imaginasem vreodata ca va fi prietenul meu desi din totdeauna mi-a fost cam simpatic
Ha, ha, imi vine si acum sa rad cat de imbecil a fost primul iubit...Eram pe coridor, in fața sălii de curs de la facultate, m-am trezit deodata si... neplăcut(chiar scarbos a fost ) sarutată brusc de un mojic, pe atunci nu puteam sa-i spun altfel. Si nu ma puteam nici elibera ca-mi tinea capul in mâini si a trebuit sa dau cu picioarele pentru a scăpa. Cei din jur s-au amuzat copios, dar habar n-aveau ce era in sufletul meu. Ei nici măcar n-au banuit ca nu-l vazusem niciodata in viata.
Abia in anul trei... am mai aplanat conflictul. Si da, a durat iubirea...
Prin doua prietene. El era cel mai bun prieten al lor si a vazut multe poeze cu mine si cu ele si a devenit interesat sa ma cunoasca.
Pe un site de socializare,(nu e primul, ci actualul) suntem impreuna de 1 anishor.
Ne placeam de la scoala dar eu credeam ca ea nu ma place si ea credeam ca eu nu o plac
Intro seara eu atunci nu stiam de el el nu stia de mine un alt baiat imi facea curte dar iubitul meu stia foarte bine asta si cu timpul el a luat-o inainte si am facut kunostinta mai indeaproape si ne sunam dupa care am inceput sa esim...