M-as bucura!
E clar ca nu stie si nici nu vrea sa afle ce presupune o relatie, deocamdata se joaca de-a dragostea, incearca marea cu degetul!
Asa ca las-o sa mai creasca, prea e copil!
Cand o intelege si ea ce motiv de despartire a putut gasi, va fi primul ei pas spre maturitate!
Pana atunci, continua-ti drumul tau, nu te amari pentru o absurditate, vei intalni teribil de multe!
La inceput am fost trist, a urmat o perioada in care m-am distrat foarte mult si nu m-am mai gandit la acest lucru. Cand am constientizat acest lucru m-am simtit RATAT. Si acum m-ai am memuscari de atunci.
... nu te mai gandi la asta, si chiar nu vad de ce ai mai avea remuscari. pana la urma ea a ales... poate ca nu te merita.
Oricum am trecut peste asta. Dar parca nu prea am mai putut crea o relatie de atunci pentru ca am impresia ca o sa ma refuze.
E penibil, esti pus intr-o situatie foarte urata. cum adica sa se desparta de tine pentru ca vrei sa o sarut? pai nu e ceva normal sa iti doresti sa o saruti? cati ani are iubita ta? poate ii este rusine, poate nu stie sa sarute si de asta nici nu vrea...
Acest lucru s-a intamplat acum 4 luni. Era mai mica decat mine, dar vaza cred ca era mai mult pentru ca eu eram primul baiat cu care s-a intalnit nu pentru ca era mai mica decat mine. Sau a fost o chestie de interes. Daca vrei uite idul meu rafaeltaru si o sa iti raspun la toate intrebarile.
Mai, e urat, e o scuza penibila si daca ea vrea sa va despartiti pentru asta atunci de ce nu? las-o in lumea ei, ca sunt fete care te apreciaza pentru ce esti. daca voia sa va despartiti era mai bine sa iti spuna in fata " ma, nu te mai vreau!" si cu asta punct, nu sa caute scuze si sa umble cu prostii de genul asta. acum tu stii ce ai de facut. eu n-as accepta asa ceva, nu e sincera cu tine si probabil nu a fost niciodata, cred ca s-a plictisit si nu stie cum sa incheie totul.
Vaza e ca ea a inceput totul. Eu la inceput nu simteam nimic fata de ea. Acesata fata la doua zile dupa ce am cunoscut-o a inceput sa vorbeasca cu mine pe mess, o alta fata mi-a zis sa o invit in oras si m-a intrebat ce parere am. Imi trimitea mesaje si unele foaste romanitce. Deci ea a inceput ca tot ea sa renunte (pe o chestie prosteasca). Mi-am cerut scuze pentru ca nu imi venea sa cred ca ma despart de o fata pentru ca am incercat sa o sarut.
Bine ca ti-ai cerut scuze, fii diplomat... daca ea asta vrea, nu ai ce sa-i faci.
Rafaeltaru e idul meu ca am vazut ca mi-ai lasat mesaj.
Nu îți dai seama că ăsta e doar o scuză tâmpită? Tu chiar crezi că s-a despărțit de tine pentru că ai încercat să o săruți? Hai, dacă încercai să o pipăi deși știai că nu vrea, da, era posibil. Dar așa, pentru un sărut. e călugăriță sau ce?
Nu mai voia și nu știa ce scuză să găsească, ai încercat să o săruți și gata, a găsit motivul.
Cum m-as simți eu? Aș râde cu toată inima, crede-mă. Am învățat că nu merită să te superi din cauza diferitelor tipuri de oameni, că mai sunt și persoane care-și bat joc și care nu merită nici măcar o lacrimă.
Cred ca ai dreptate. Eu cred ca nu a tinut o clipa la mine si a fost o relatie pe interes.
Candestete daca o fata ti-ar face un asemenea lucru.
Inseamna ca este o persoana bine crescuta si bine informata, nu este pregatita pentru o astfel de relatie si nici dragoste cu forta nu se poate
Dar daca iti spun ca ea a inceput sa se dea la mine. Si din moment ce a acceptat sa fie cu mine. Prin aceste doua lucruri nu cred ca mai vorbim de dragoste cu forta.
WoW)))), daca asta s-a intamplat tie, eu chair mas amuza
Mai intai as spune la toata classa/scoala ca sa despartzit de mine doar pentru. ca am incercat so sarut, si as pune-o intr-o situati in care m-a pus si ea pe mine cannd sa despartzit.
Oricum pe dealta parte, inseamna ca nu te iubeste asa, cai mai bine>
Dar totusi,) doar ca ai incercat-o so sarutzi)).
Candestete cum te-ai simti tu data ti-ar face o fata acest lucru?