M-as bucura!
E clar ca nu stie si nici nu vrea sa afle ce presupune o relatie, deocamdata se joaca de-a dragostea, incearca marea cu degetul!
Asa ca las-o sa mai creasca, prea e copil!
Cand o intelege si ea ce motiv de despartire a putut gasi, va fi primul ei pas spre maturitate!
Pana atunci, continua-ti drumul tau, nu te amari pentru o absurditate, vei intalni teribil de multe!
WoW)))), daca asta s-a intamplat tie, eu chair mas amuza
Mai intai as spune la toata classa/scoala ca sa despartzit de mine doar pentru. ca am incercat so sarut, si as pune-o intr-o situati in care m-a pus si ea pe mine cannd sa despartzit.
Oricum pe dealta parte, inseamna ca nu te iubeste asa, cai mai bine>
Dar totusi,) doar ca ai incercat-o so sarutzi)).
Candestete cum te-ai simti tu data ti-ar face o fata acest lucru?
E penibil, esti pus intr-o situatie foarte urata. cum adica sa se desparta de tine pentru ca vrei sa o sarut? pai nu e ceva normal sa iti doresti sa o saruti? cati ani are iubita ta? poate ii este rusine, poate nu stie sa sarute si de asta nici nu vrea...
Nu îți dai seama că ăsta e doar o scuză tâmpită? Tu chiar crezi că s-a despărțit de tine pentru că ai încercat să o săruți? Hai, dacă încercai să o pipăi deși știai că nu vrea, da, era posibil. Dar așa, pentru un sărut. e călugăriță sau ce?
Nu mai voia și nu știa ce scuză să găsească, ai încercat să o săruți și gata, a găsit motivul.
Cum m-as simți eu? Aș râde cu toată inima, crede-mă. Am învățat că nu merită să te superi din cauza diferitelor tipuri de oameni, că mai sunt și persoane care-și bat joc și care nu merită nici măcar o lacrimă.
Acest lucru s-a intamplat acum 4 luni. Era mai mica decat mine, dar vaza cred ca era mai mult pentru ca eu eram primul baiat cu care s-a intalnit nu pentru ca era mai mica decat mine. Sau a fost o chestie de interes. Daca vrei uite idul meu rafaeltaru si o sa iti raspun la toate intrebarile.
Cred ca ai dreptate. Eu cred ca nu a tinut o clipa la mine si a fost o relatie pe interes.
Mai, e urat, e o scuza penibila si daca ea vrea sa va despartiti pentru asta atunci de ce nu? las-o in lumea ei, ca sunt fete care te apreciaza pentru ce esti. daca voia sa va despartiti era mai bine sa iti spuna in fata " ma, nu te mai vreau!" si cu asta punct, nu sa caute scuze si sa umble cu prostii de genul asta. acum tu stii ce ai de facut. eu n-as accepta asa ceva, nu e sincera cu tine si probabil nu a fost niciodata, cred ca s-a plictisit si nu stie cum sa incheie totul.
Vaza e ca ea a inceput totul. Eu la inceput nu simteam nimic fata de ea. Acesata fata la doua zile dupa ce am cunoscut-o a inceput sa vorbeasca cu mine pe mess, o alta fata mi-a zis sa o invit in oras si m-a intrebat ce parere am. Imi trimitea mesaje si unele foaste romanitce. Deci ea a inceput ca tot ea sa renunte (pe o chestie prosteasca). Mi-am cerut scuze pentru ca nu imi venea sa cred ca ma despart de o fata pentru ca am incercat sa o sarut.
Bine ca ti-ai cerut scuze, fii diplomat... daca ea asta vrea, nu ai ce sa-i faci.
Inseamna ca este o persoana bine crescuta si bine informata, nu este pregatita pentru o astfel de relatie si nici dragoste cu forta nu se poate
La inceput am fost trist, a urmat o perioada in care m-am distrat foarte mult si nu m-am mai gandit la acest lucru. Cand am constientizat acest lucru m-am simtit RATAT. Si acum m-ai am memuscari de atunci.
Dar daca iti spun ca ea a inceput sa se dea la mine. Si din moment ce a acceptat sa fie cu mine. Prin aceste doua lucruri nu cred ca mai vorbim de dragoste cu forta.
... nu te mai gandi la asta, si chiar nu vad de ce ai mai avea remuscari. pana la urma ea a ales... poate ca nu te merita.
Oricum am trecut peste asta. Dar parca nu prea am mai putut crea o relatie de atunci pentru ca am impresia ca o sa ma refuze.