Eu ii zic pui, el imi spune pisoi Nu prea folosesc alinturile ce-i drept, dar sunt foarte comice si dragute pentru indragostiti!
Si eu cu un fost ne ziceam puta ) Mai nasol este ca, ne scapam cu alintul si pe la cumparaturi, chefuri, intalniri cu prieteni, etc )
Ne-am mai zis : iubi, puiu, bebe )
De atunci nu am mai folosit cu urmatorii alintaturi de astea )
M-am incarcat cu primul de prea multe )
La urmatorii, simplu, pe nume. Desi uneori mai zis si iubire, dar mai mult asa la vrajeala )
Daca e original, de ce ti'as spune? Trebuie sa vina din inima asta. Ii spun,, scumpule'',, ratushca'' puta sau adorabilule!
Dau si eu niste idei:viata mea, iubirica, ingeras, baby, scumpete, pisoias, febletea mea,
Buna
prietenul meu ii plac foarte mult serpi
si ca sa il oftic ii spun"sobolan" stiu ca nu e romantic
Floricica mea(il cheama florin), bebelas, cocoshel, ubitu, motanel, bebe, putica, burticuta, nasuc, gurita.botic.pufulete,limbuta...(sti, ma iau mai mult de partile corpului )
Hamsterash pentru ca seamana cu unul
pana la urma, saracii iubiti.sunt de la motanei la puiuti, ursuleti, etc depinde cu ce il asemeni tu nu conteaza sa ii zici ceva original si iesit din comun, ci sa ii zici din suflet
Tzinand cont ca ea nu vb o vb romana si eu abia reusesc sa vb franceza. eu ii zic "gras`o" si ea ma striga bebe ...km atat.
Multe
pinguin pufos:X
urath`u (ee asta doar asa :X)
ubix
tarfa mea masculina :X:X:)
gandacel
loki mew:X ( de la loco)
ciocolatzica XD
portocala
curva (ee stiti voi :X)
morena :X:X (melodia :X)
ciupercuta :X
ingerutz
cafelutza dulce
cam atat sper ca te-am ajutat cu ceva :*
Pupici.
Mie imi zice mamutzico, micutzo, iubire si eu lui ii zice bebe, mamutoiu meu si evident iubire )ii mai zic si iubi si ursuletz.doar cand imi vne cate o revelatie ))
Pisoi sau mitzuc sau mata depinde de starea pe care o am... ubitu tontonel e de toate; x
Cum era in reclama aia cu Puya?
"Poti sa-mi spui cum vrei, Pui, Puiutz, Pisy "...
Mie puiut mi se pare cel mai tare! il stiu de la reclama cu puya e super original
Mie cel mai mult imi place sa ii zic minuniku` meu:X. dragoste. iubitule. dar cel ma des. bebicel:X