| Marius22222222222 a întrebat:

Cum va reneniti după o relație? Imi este imposibil să uit orice lucru, loc, îmi amintește de ea.Prea multe amintiri prea adânci.O sa spuneți că eh mai sunt fete, da așa e dar gândul îmi e numai și numai acolo

Răspuns Câştigător
| sweetys a răspuns:

Ia o pauza si incearca sa te iubesti pe tine si sa investesti in tine, fie ca te apuci de sport, de citit, pictat, uitat la seriale, ceva ce sa te faca sa te simti bine. Nu poti forta lucrurile. Probabil nu o vei uita nici peste 10 ani, sau poate vei intalni o fata peste o saptamana si iti va da viata peste cap si va fi fata care trebuie. Eu am patit cu un baiat, credeam ca va fi tatal copiilor mei, viitorul meu, dar surpriza, nu a fost. Dupa 6 luni in care mi-am jurat ca o sa ajung la 60 de ani cu 40 de pisici, am intalnit, intamplator, persoana aia care chiar ma pretuieste, din partea careia primesc toata sustinerea si increderea. Ca sa iti faci o relatie doar pentru a uita, nu ar fi cosrect pentru cealalta persoana care isi investeste emotiile/ sentimentele, iar karma se intoarce, vei ajunge pansament, fix atunci cand o sa iti fie lumea mai draga.

17 răspunsuri:
| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Cauta alta, sa vezi ce repede uiti de ea

| Marius22222222222 explică (pentru cruceLaGatDunhillLaBot):

Nu exista așa ceva pentru mine

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns (pentru Marius22222222222):

Esti prea moale, recunosti ca nu poti sa agati nimic asa ca te limitezi la ce ai? Daca iti faceai alta nu mai puneai intrebarea asta acum

| Marius22222222222 explică (pentru cruceLaGatDunhillLaBot):

Pot sa agăț dar ar însemna să stau cu alta doar sa o uit pe fosta. ceea ce nu ar fi corect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă să cauți altă fată. Comportăte frumos cu ea, vorbește-i frumos. Și poate poate vei găsi una.

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru cruceLaGatDunhillLaBot):

Nu mereu uiți o persoana cu alta.
Nu e ok sa te bagi imediat în alta relație nefiind vindecat, te joci doar cu sentimentele altei persoane ( adică folosești un alt om drept pansament) și atat, gândul tău tot la tipa peste care nu ai trecut peste raman, dacă nu înveți sa accepți ca totul a avut un început și un final.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

După o relație este bine să îți notezi ce ai învățat din ea.
Și să realizezi că " nu a fost sa fie", petrece timp cu propria persoana, după fă-ți o anumita lista cu ce ai vrea în noua ta relatie, ce accepți și ce nu și după doar vezi dacă persoanele viitoare se potrivesc cu ideile tale.
O blochezi, ștergi pozele în caz de ai, lucrurile primite le ascunzi, te apuci de sala, îți ocupi ziua cu diverse activități, te uiți la filme/ seriale, asculți muzica, gătești, desenezi, scriti sentimentele pe o hârtie/ ce ai fi vrut sa ii spui și rupe / da foc la foaie.
Etc.
Crede-mă în viata asta tind sa cred ca o sa rămânem mereu singuri, oamenii vin și pleacă, mereu avem ce sa invatam din ele, trebuie sa lucrezi la relația cu tine și nu asculta persoanele care îți propun: alte întâlniri, ieșiri la bauta( ca nu te ajuta asta).

| Emma30555 a răspuns:

Ești genul ala care face obsesii. Spun asta fiindcă deși spui ca ai iubit o, vroiai sau chiar ai pus filmări cu ea și cu tine, deși îți afecta și ție imaginea, faptul ca ii făceai ei rău era o satisfacție pentru tine. Deci în concluzie ești genul de bărbat care face obsesii fiindcă știe ca are defecte și ii este greu sa, găsească o alta femeie odată ce a pierdut o pe cea care probabil a acceptat prea multe.

| Danny28 a răspuns:

Nu inteleg de ce va mai bateti capul cu relatiile. Nu se mai merita in ziua de azi. Mai bine faci bani si iti iei tot ce ti-ai dorit vreodata.

| Marius22222222222 explică (pentru Alexia999997777777777777):

Ai mare dreptate

Ți s-a pus pata

Nu sunt așa bau bau cum par

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru Marius22222222222):

Ok,eu nu pricep o iota din tot.
Ți am dat un sfat cum sa treci peste,personal eu asta fac și ajuta.
Nu pricep pentru ce aceste comentarii din care nu reiese nimic concret.
" nu sunt asa bau bau cum par", de parca te am acuzat ca fiind senisbil( care este normal), tantalau, etc, deci nu am spus absolut nimic despre cum pari sau nu pari tu, pentru ca este greșit să judeci o persoana pe care nu o cunoști, personal nu te cunosc și nici viceversa.

Greșeala mea am înțeles eu gresit

Aaaa iarta-ma citisem un comentariu și credeam că e de la tine.cand de fapt tu chiar mi-ai răspuns destul de finuț.

| CleanHeart a răspuns:

Multi te intelegem care am trecut prin asta si poate mai trecem putin si sfatul meu pentru tine e sa te detasezi total si nu te lua dupa " cauta-ti alta ca trece " nu trece, stii cand trece, cand te vindeci tu pe tine si faci ce iti place