| Maduuuxzzz a întrebat:

Cum va simtiti cand faceti sex/dragoste?!

9 răspunsuri:
| BassHunter13 a răspuns:

Depinde de persoana si de stare de spirit pe care o ai! in general foarte bine te simti. daca o faci asa doar sa fie facut nu ii prea placut!

kx123:TACI MA!

| Keith a răspuns:

Cand o faci cu persoana iubita(dragoste nu sex), e super sentimentul si actul in sine, dar asa cand faci sex cu cineva fara sa-l iubesti sunt pure instincte sexuale, vei vedea cum e cand vei incerca.

| Enki a răspuns:

Inceraca sa vezi ce parere ai si tu

| vrelian a răspuns:

Incearca si o sa vezi. daca simti nevoia sa faci sex te vei sinti super bine. daca nu simti nevoia dar faci asa sex sa vezi si tu cum este nu cred ca o sa ti se para cine stie ce mare chestie.totul vine din placerea dea face.si asta este valabil pentru orice.iti place o mincare o sa te simti bine sa o maninci.iti place sa faci o munca atunci treaba va iesi bine si esti multumit satisfacut etc.asa est si cu sexul.nu simti nevoia nu esti curios.curioasa sigur vei avea probleme in viata.

| xanderblackx a răspuns:

Cand faci sex: pfff, a fost bine. cand faci dragoste: sublim...

| kx123 a răspuns:

Nu am facut. Incearca, si ai sa vezi. Cred ca este foarte placut mai ales daca faci cu persoana iubita acest lucru.

| XyYx a răspuns:

Este minunat! Mai ales atunci cand iubesti si esti iubit! E cel mai frumos lucru care se poate intampla intre doua persoane care se iubesc :X

| KooKoo a răspuns:

Foarte bine

| Empancilareasufletului a răspuns:

Nu ai cum sa spui ce simti doar ca este ceva grozav happy

Întrebări similare