Pai de durut doare mai fiecare data, dar daca nu a curs sange asta inseamna ca nu mai e virgina.Dar asta nu inseamna ca trebuie sa va opreasca in a va mai iubii. Funda?
Virgina este o femeie care nu a avut nici un contact sexual. probabil partenera ta se va simti virgina cu toti partenerii sexuali din viata ei, daca dupa 6 contacte sexuale cu tine simte ca nu s-a intamplat absolut nimic si ca nu a atins niciodata in viata ei un penis. Asta insa nu te asigura ca prima data nu a fost virgina, trebuie sa o intrebi clar daca a avut contacte sexuale vaginale, orale, anale sau masturbare reciproca. Poate doar e mai prostuta si nu stie ce inseamna virgina si are impresia ca o femeie e virgina pana da nastere unui copil.
Am spus:"a fost virgina?". Logic ca nu mai e...dar eu am intrebat daca inaintea mea a mai facut-o cu cineva.
Dovada pierderii virginitatii la o fata se manifesta prin scurgerea sangelui datorita ruperii himenului. Si la marimea penisului tau nu vad cum de acest lucru nu s-a intamplat. Nu sunt de parere ca prietena ta a fost virgina cand ai intretinut raporturi sexuale cu ea cu atat mai mult ca spui ca penisul a alunecat cu usurinta ceea ce se intampla foarte rar adica doar daca fata este foarte relaxata si excitata lucrur care ti-am spus se intampla foarte rar la primul contact sexual din cauza mai multor factori ca emotiile etc.
Din ce mi-a spus ea, nu a avut nici un fel de contact sexual, s-a mastrurbat doar.
Eu cand am facut-o prima data nu mi-a curs sange si nici nu m-a durut tare. totusi o ai mai mare decat a iubitului meu (16 cm), ar fi trebuie sa-i curga si nu cred ca o poate face cate o ora primele dati. e posibil sa nu fi fost. oricum nu cred ca conteaza asta ft mult. sa va iubiti >
Parerea mea e ca te minte
daca spui ca ti-a zis ca s-a masturbat, inseamna ca stia ca nu este virgina si a bagat lucrul asta in fata cu masturbarea sa iti lase impresia ca esti primul, deoarece stia ca nu va sangera
murea de durere daca era virgina, oricat de atent erai
Atunci inseamna ca era vurgina. 20% din femei nu sangereaza le dezvirginare. Nu reusesc sa inteleg de ce sustine acum ca e virgina daca tu spui ca ati avut mai multe contacte sexuale. Presupun ca sustine ca nu-si aminteste.
M-am exprimat eu gresit.Ea a spus ca a fost virgina la mine, adica eu am fost primul ei baiat.
Haide sa o luam si altfel a stat cu un tip 9 luni fara sa o faca si dupa doar 2 luni jumatate a facut-o cu tine. Ia mai gandeste-te... probabil sentimentele puternice pentru ea te impiedica sa vezi adevarul. Poate pentru unii nu conteaza insa nu este nimic mai urat decat sa fii mintit pentru ca atunci cand afli adevarul de la altcineva doare.
Atunci esti obligat sa o crezi, nici un barbat cu minima demnitate nu pune asa ceva la indoiala. daca ai cea mai mica indoiala, inseamna ca n-ai absolut nici un pic de respect si incredere pentru partenera ta.
Sunt mai multe tipuri de HIMEN, poate prietena ta are himenul elastic--himenul elastic nu se rupe-- deci-- nu curge sange. Simple as that! sau..are un himen elastic dar nu mai era virgina in momentul in care te a cunoscut pe tine, tinand cont ca a facut o cu tine dupa 2 luni jumate, mi-e foarte greu sa cred ca nu a facut o si cu cel dinaintea ta in conditiile in care au fost impreuna 9 luni.(si poate nici nu este elastic..doar ca i l-a rupt ala inaintea ta)
Eu am mai avut o relatie cu ea acum 2 ani care a durat 3 luni.
Ea cand a stat cu baiatul acela 9 luni, se vedea o data la 2-3 saptamani+ca a si inselat-o odata sau de doua ori.
Cei care au raspuns inaintea mea au explicat foarte bine fenomenul: da, e posibil sa nu sangerezi prima oara, la fel cum e posibil sa te doara de sa te urci pe pereti. Depinde si cata rabdare are baiatul...
Nu prea inteleg insa de ce e atat de important pentru relatia voastra presupusa ei virginitate... poate mai mult pentru orgoliul tau
Pe cuvant, daca o relatie functioneaza excelent si amandoi sunt fericiti doar pentru ca ea e virgina, acum ma duc la doctor sa ma,, repare''
Pune in relatie respect, dragoste, intelegere, incredere si daca ea raspunde la fel, atunci treaba e ok.
Sa ma chemati la nunta!
Anonim519 întreabă: