anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum vi s-ar parea o relatie intre o fata de 15 ani si un baiat de 23? Multumesc pentru raspunsuri

Răspuns Câştigător
| VisionsofaGod a răspuns:

Dap e legala. La 18 da esti major dar varsa minima pentru a face sex e de 15 ani. Eu nu inteleg de ce oamenii le confunda. Dupa tine daca eu am 18 ani si imi place de o fata de 15 sunt pedofil dar daca eu am 17 ani 11 luni 30 de zile 23 de ore 59 de min si 59 de secunde nu sunt pedofil? Iar dupa ce trece secunda aia si am 18 ani o lumina vine din cer care imi zice: Fiule, eu sunt Dumnezeu. Daca iti place in continuare de fata aia esti un pedofil. Acum o secunda a fost in regula dar acum nu e bine. Crezi ca Dumnezeu are dreptate?

51 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pedofilie autentica... de nedescris

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O fată de 15 ani trebuie să o intereseze școala, nu o relație cu un bărbat!
Pa, pa.

| Nu a răspuns:

Atatia agramati pe aici care nu stiu sa scrie corect, dar totusi dau sfaturi de viata si isi expun opiniile de parca ar fi un adevar batut in cuie.

Hai sa-ti zic o chestie. Relatia e ok, dar trebuie ca fata, implicit banuiesc ca tu, sa stii sigur in ce te bagi si de ce este capabil tipul respectiv.

In plus, daca si fata arata mai dezvoltata, iar ala nu arata ca tata, nici ca o sa se uite cineva ciudat.

Totusi prin faptul ca ai venit sa intrebi aici inseamna ca ai un oarecare dubiu. In general e bine sa-ti asculti instinctul, daca ti se pare ceva ciudat la el, lasa-l.

| AnnnaMarrria a răspuns:

Eu am 15 ani iar prietenul meu are 23, asa ca ti-as putea spune cel mai bine laughing
o sa fie totul roz la inceput...pana isi ia ce vrea de la tine, apoi deja se distanteaza cate putin chiar daca nu recunoaste pentru ca apare obisnuinta.

| neutrino a răspuns:

Total aiurea!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Anormala, pentru mine, el a copilarit de ce nu incearca cu una cu 9 ani mai mare? tu scoate papusile din cutie si mai lasa-l pana la 20 de ani ai tai,.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Pedofilie.

| Alcyon a răspuns:

Nu-i dau sanse. Un tanar la 23 de ani are anumite nevoi pe care o fata de 15 ani nu le-ar putea satisface. Ex: are nevoie de sex ca n-o sa-l mai satisfaca masturbarea, de independenta, vrea sa se separe de parinti si sa stea singur etc. La 15 ani, o fata mai are ani buni pana sa ajunga sa fie pe banii ei. Crezi ca baiatul o sa stea dupa ea cu anii? Daca apare alta in peisaj, cu serviciu si casa, s-a cam terminat. Nu face nimeni acte de binefacere, sa te intretina pana ajungi la 19-20 de ani, sa-ti iei un serviciu.

| Alcyon a răspuns:

Da, exista si cupluri cu diferente de 10-15 ani. Dar partenerii erau majori cand s-au cunoscut... O fata la 20 de ani deja se poate angaja, e pe picioarele ei si nu mai depinde atat de mult de parinti. Spre deosebire de o copila de 15 ani.

| Mussette a răspuns:

Absurda.
Pedofilie.
E cam periculos.
Ori e un incapsbil, ori ascunde ceva.
Iubeste un baiat de varsta ta.

| VisionsofaGod a răspuns (pentru Mussette):

Varsta minima pentru a face sex e de 15 ani in Romania. Pedofilie? De unde ai scos-o pe asta?

| Mussette a răspuns (pentru VisionsofaGod):

Pai atunci, se pot casatori.

Stai putin! Nu crezi ca relatie lor se misca prea repede? Asa faci tu cu baietii? Cand vezi un baiat te gandesti ce sot bun ar fi?

| Mussette a răspuns (pentru VisionsofaGod):

rolling on the floor) chiar asa crezi? mie mi se pare absurda relatia lor. dar tu daca tot ai zis ca e legal...

| Phini a răspuns (pentru VisionsofaGod):

Tipa are 15 si tu ai 18 fara o secunda, si dupa ce trece nu esti pedofil. Dar aici e vorba intre o pustoaica care nici nu a trecut la liceu, de generala, si de unu care e la facultate sau a si terminat-o. Tu realizezi diferenta? 0.o

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns (pentru VisionsofaGod):

Dacă părinții ei află au dreptul să-l dea la nenea milițian pe băiatu' de 23 chiar dacă 15 e vârsta minimă de sex. happy

| VisionsofaGod a răspuns (pentru ɗєʌɗvơɪƈє):

Si daca baiatu e destept si stie legea o sa le rada in fata ca nu are ce sa ii faca si dupa o sa le spuna frumos parintilor ca sunt niste idioti. Cum suna asta?

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns (pentru VisionsofaGod):

Sună aiurea. Cât timp fata e sub 18 ani este dependentă de părinți.

| VisionsofaGod a răspuns (pentru ɗєʌɗvơɪƈє):

Ce legatura are asta cu ce am zis eu?

| anonim_4396 explică (pentru VisionsofaGod):

Tu ai văzut cât răhățel ai păpat în răspunsul ăsta? Ai dust totul la extrem. Nu e vorba de vârsta de 18 ani. E 15-23. Încă odată: 15-23. Nu-ți sună nimic dubios aici? Ea dacă are 15 ani și face sex cu unu de 23, și dacă apoi ea îl denunță la poliție, ăla face pușcărie. Dați toți răspunsuri deampulea și cei ce au pus întrebarea dau funda aia inutilă răspunsului cel mai convenabil pentru el. Ce ai făcut tu acuma e să-i spui "da copilule, e ok să ți-o tragi la vârsta de *** 15 ani cu un fraier de 23 de ani care n-a putut pune mâna pe cineva de teapa lui."

| VisionsofaGod a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca nu poti sa gandesti mai bine taci ca prostesti tot satu. Esti frustrat sau ce? Eu zic ce e in lege. Daca scrie acolo ca varsta min e de 15 nimeni decat cu cateva exceptii nimeni nu iti poate face nimic DECAT sa te sperie cum face lumea de obicei. Gandeste si tu putin numai te Iua dupa toti prostii care cred ca sunt destepti.

| DNSK a răspuns (pentru VisionsofaGod):

18-15 e mai de doamne ajuta. cand mai adaugi un 5 ani la aia 18 si se fac 23, (altii se insoara si au copii la varsta asta) si tu umblii cu o pustoaica ce are ore de intrat in casa seara, ore de iesit, ore de stat pe afara, nu are voie nu stiu unde si cand pleaca trebuie sa anunte, sa nu mai zic de iesiri de 2-3 zile pe la un gratar, munte ca deja m-am intins. si acum te intreb eu pe tine, ce ar face un vlajgan gata barbat cu o copila ce nu stie ce inseamna liceu. deci?

Dap e legala. La 18 da esti major dar varsa minima pentru a face sex e de 15 ani. Eu nu inteleg de ce oamenii le confunda. Dupa tine daca eu am 18 ani si imi place de o fata de 15 sunt pedofil dar daca eu am 17 ani 11 luni 30 de zile 23 de ore 59 de min si 59 de secunde nu sunt pedofil? Iar dupa ce trece secunda aia si am 18 ani o lumina vine din cer care imi zice: Fiule, eu sunt Dumnezeu. Daca iti place in continuare de fata aia esti un pedofil. Acum o secunda a fost in regula dar acum nu e bine. Crezi ca Dumnezeu are dreptate?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cam dubioasa. :-s
Pentru ca in primul rand este o diferenta de 8 ani intre cei doi, iar baiatul este mult prea mare, iar la acea varsta barbatii au nevoie si de (...), iar fata este mult prea mica pentru asa ceva. Indicat ar fi sa o lase mai moale cu relatia aceasta.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar sa presupunem ca relatia inca nu a inceput ci doar vorbesc acum. Stiu ca fata ar fi dispusa sa faca orice ca sa fie cu el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma gandesc ca exista casnicii in care sotul e cu 10-12 ani mai mare decat sotia asa ca nu mi se pare asa o problema, de aceea m-am gandit sa va intreb si pe voi

| Mussette a răspuns (pentru anonim_4396):

10-12 ani, dar una e in casatorie si alta e la 15 ani.

| Villy09 a răspuns (pentru anonim_4396):

Exista,dar de obicei e ceva gen, fata are 20 de ani si se intalneste cu un barbat de 32 de ani, se indragostesc si se casatoresc, e cu totul altceva fata de cum ai zis tu intre o fata de 15 si un baiat de 23.

| Phini a răspuns (pentru anonim_4396):

Pedofil inseamna cand umblii cu minore, nu cu femei mature. ca atunci poate sa aive si 20 tipa si tu maine, poimaine sa dai coltul...

| PeFuga a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, exista, insa acele casnicii au inceput cand ambii erau adulti. Sau mai sunt si cazurile de casatorii aranjate, fortate, cand parintii isi casatoreau copiii de la varste mici ca sa fie siguri ca sotia e fata mare... insa am trecut intre timp in secolul 21 din cate imi amintesc happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Patetic. tu esti dusa si ala e un... nu pot zice ca muriti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. Dragostea nu are limite. Ci nu as avea probleme de a fi cu cineva mai mare. Dar prefer si il doresc a fi pe aceeasi felie la fel ca si mine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E indicat să fie mai mare dar nici chiar ca bunicul tău.

| Teardrop a răspuns:

Dpdv legal e corupere
Dpdv sexual e greşit
Dpdv etic e...măi, nu-i diferenţa aşa mare, da' problema-i că la vârsta asta se simte EXTREM de tare.

| Happyjump a răspuns:

Pedofilie,clar

| Burlacu006 a răspuns:

Daca tie iti place cardanu de om mai matur care dupa ce o sa te f**a o sa iti zica pa pa din mers, e foarte ok.ce sa va zic, sa va tinalaughing pana iti ajunge el la pasarica ca dupa...o sa vezi.

| Mariusflo a răspuns:

Din punctul meu de vedere, total aiurea. Dar, contează foarte mult cazul.

| Phini a răspuns:

E o relatie cam aiurea, eu iti sugerez sa lasi fata in pace, daca nu vrei sa ajungi dupa gratiiwinking Plus ca nu ai vrea sa fi considerat pedofil.
Sau daca esti fata.
Ai grija cu cine umblii, ca la varsta de 23 de ani, ii cam dubios sa umble cu o tipa de 15 ani. eu te sfatuiesc sa il lasi dracu. Nu vad nimic serios intr-un tip care umbla cu o minora de 15 ani, atata timp cat el are 23. ii CREEPY 0.o

| fataciocolata a răspuns:

Atata timp cat se inteleg si se iubesc, diferenta de varsta nu prea conteaza asa de mult, parerea mea.

| ElenaRomann a răspuns:

Periculoasa pentru viitorul si fericirea fetei.

| lorena15 a răspuns:

Din moment ce se iubesc e foarte ok

| LoveYouR a răspuns:

Intr-adevar exista casnicii cu diferente mari de varsta. Dar relatia lor a inceput cand erau mai maturi...dar relatia asta ar fi dubioasa. Daca tu esti baiatul, nu incerca sa profiti de fata. Las-o sa iti traiasca viata de adolescenta, ca are timp de asta si mai tarziu. Gaseste-ti si tu una de varsta ta...

| VisionsofaGod a răspuns (pentru LoveYouR):

Interesant punctul tau de vede. Am o intrebare importanta pentru tine. De ce semeni atat de mult cu Lana Del Rey?

| Led a răspuns:

Buna! atata timp cat va iubiti cu adevarat nu conteaza varsta totusi diferenta sa nu fie mai mare de 10 ani. uite de exemplu cand aveam 16 ani mi.am cunoscut iubitul care avea pe atunci 24..suntem de 2 ani impreuna, ne intelegem foarte bine ne gandim chiar si la planuri de viitor iar el nu a facut niciodata presiuni legate pe tema relatiilor intime...toate la timpul lor.acum depinde cat de mult se iubesc cei 2 cat de bine se inteleg unul pe altul iar asta nu poti afla decat atunci cand cunosti persoana pe parcursul relatiei...si mie mi.era putin frica la inceput cand am acceptat sa fim impreuna insa am descoperit ce suflet minunat am langa mine si alaturi de care vreau sa fiu toata viata.

| Ioana011 a răspuns:

Nu mi se pare ciudata, dar ai grija ca baiatul sa fie sincer si sa nu isi doreasca altceva de la tine.

| Anonim1045 a răspuns:

O relatie din care o sa suferi enorm...
"Ma gandesc ca exista casnicii in care sotul e cu 10-12 ani mai mare decat sotia"
Mai oamenilor ce e cu voi? Ati vazut voi o casnicie in care el avea 23 de ani si ea 15 cand s-au cunoascut?
Exista casnicii cu diferente de 10 ani, dar el probabil avea 40 si ea 30 sau el avea 30 si ea 20, nu 15 ani...
Nu o sa tina, el vrea ceva de la tine si tu probabil ca vrei altceva de la el. Acum depinde, sunt oameni care la 15 ani sunt cu adevarat maturi, oameni incercati de viata mult prea devreme, dar nu cred ca e cazul oricui si nu merita sa pui suflet acolo unde sti cu adevarat ca se va sfarsi in suferinta.
Si daca tu vrei doar o relatie fizica, atunci e altceva.

| pikakatejulia8 a răspuns:

MI SE PARE (CIUDAT)cum a zis si berta 98 si parintii mei au o diferenta de 8-9 ani nu stiu sigur happy dar probeaza daca merge relatia.:* daca nu las-o balta tongue

| crystynyca960 a răspuns:

Daca un baiat are 23 nu are si se combina cu o fata asande micuta este un nerocit pentru ca nu exista o iubire adevarat, cel mai sigur isi bate joc de ea stiu asta pentru ca si eu am trecut prin ceva asemanator si am stat aproape 2 ani cu el si nu mi-a fos
deloc bine