Dap e legala. La 18 da esti major dar varsa minima pentru a face sex e de 15 ani. Eu nu inteleg de ce oamenii le confunda. Dupa tine daca eu am 18 ani si imi place de o fata de 15 sunt pedofil dar daca eu am 17 ani 11 luni 30 de zile 23 de ore 59 de min si 59 de secunde nu sunt pedofil? Iar dupa ce trece secunda aia si am 18 ani o lumina vine din cer care imi zice: Fiule, eu sunt Dumnezeu. Daca iti place in continuare de fata aia esti un pedofil. Acum o secunda a fost in regula dar acum nu e bine. Crezi ca Dumnezeu are dreptate?
In ziua de azi, nu te mai poti lua dupa varsta uni/unele se maturizeaza mai repede atat fizic cat si psihic.
Iar daca ei se potrivesc si se,, plac" sa mearga inainte, lumea barfeste si le infloreste dar dragostea va invinge :p
Faza e ca, toti se gandesc ca vrea doar sa se culce cu tine, ei bine nu-i asa. daca va placeti si va cunoasteti bine si esti dispsa sa-l iubesti "in toate sensurile"atunci e super ok... iubirea n-are varsta ...maturitatea cteaza/intelegerea.:*doar sa aiba grija ce vrea de la relatie succes :* funda?:*
Se spune ca varsta nu conteaza daca va iubiti. Depinde si ce ganduri ai tu cu fata respectiva si iti dai seama ca nu ii poti cere foarte multe, totusi ea este inca un copil iar tu gandesti foarte limpede, fa ce iti spune inima nu cei din jur. Succes
Ar fi ok, n-ar conta varsta, DOAR DACA cei doi se iubesc. Dar fata ar trebui sa aiba capul pe umeri si sa cantareasca foarte bine situatia.
Ella3133 întreabă: