Este minunat!
In lumea asta nebuna, in care sexul si sexualitatea ne inconjoara pas de pas, este ceva de admirat!
Foarte frumos!
Normal. Varsta minima de la care e "safe" din punct de vedere medical sa-ti incepi viata sexuala este 17 ani si jumatate. Sa stii ca sunt multe fete virgine la 18 ani, dintre fetele serioase, care fac facultate marea majoritate sunt virgine la 19-20 de ani. Doar in randul fetelor mai usuratice, din anturaje proaste, umbla vorba ca e ciudat sau rusinos sau neobisnuit sa fii virgina la 18 ani. Celelalte considera absolut normal si tind sa le marginalizeze pe cele care isi striga in gura mare conditia de "femei".
MI se pare ceva normal, dar daca simti cu adevarat ca iubesti un barbat si el de asemenea te iubeste la fel, atunci poti sa nu mai fii virgina. Nu pot decat sa-ti urez multa dragoste si fara inhibitii, dar ai mare grija de tine.
Http://www.libertatea.ro/stire/virginitatea-mandrie-sau-rusine-283542.html
eu zic ca ar trebui sa fi mandra!
Nu sunt fata dar sincer nu ma pot abtine sa nu dau si eu un raspuns frateeeeeee dar voi generatia asta chiar sunteti dusi rau de tot pe bune, numai sex sex sex si iar sex? Cu alte activitati constructive nu va puteti umple timpul liber? E cel putin penibil sa ai aceeasi preocupare si sa nu iti stea capul de pe umeri decat la capusorul celalalt. Ce te intereseaza pe tine viata sexuala a altora? exista numeroase motive pentru care atat o fata cat si un baiat sa fie virgini fie ca e vorba de religia lor, mentalitate, stilul de viata, mediul in care au crescut, experientele neplacute cu sexul, defectele fizice etc. Cred totusic a am putea sa fim mai maturi si sa nu tot ne cramponam de ras si sa privim situatia pierderii virginitatii ca pe un "must-have-done" ( trebuie facut ), arata-mi unde scrie ca toti barbatii si toate femeile trebuie sa isi piarda virginitatea Nu vrei sa sacrificam virginele ca in vremurile de demult?
Bravo ei! Poate nu a avut ocazia, sau poate ca nu a vrut. Unii vad situatia ca pe una diferita, unii ca pe una normala...
Sincer.normal dc nu. Daca ai 18 ani nu inseamna ca trebuie sa te.**** stii tu.
Hm. poate traiesti intr-un mediu mai libertin.Presupun ca nu ai pus la intamplare intrebarea aceasta.). cunosti mai multe fete care si-au inceput viata sexuala mai repede de 18 ani,. esti obisnuit cu aceasta idee.si cand afli de o anumita fata ca este virgina, ti se pare ceva "iesit din comun".. nu. chiar NU... e foarte frumos... e ok :X
Nu vad ceva iesit din comun in chestia asta.Probabil ca fata respectiva nu si-a gasit baiatul inimii cu care vrea sa aiba primul act sexual!
Personal nu mi se pare nimic anormal ca o fată să fie virgină la 18 ani, chiar din contră.
Altele fac sex cu 5 barbati deodata la varsta de 12 ani.
E minunat ca inca mai exista fete care nu fac prostii de la varste fragede.
Cred ca este o fata cu prioritate, care stie ce vrea, si poate sa puna piciorul in prag. Tot respectul pentru fata aia. Si mi se pare o aberatie ca ceilali din jurul ei sa o creada ciudata, sau nebuna, ca la varsta aia nu si-a pierdut virginitatea. Dar este foarte frumos pentru ea. Respectele mele
C-am ciudat avand in vedere ca majoritatea nu mai sunt de la 13-14 ani sau chiar mai mici. dar oricum nu e o rusine si chiar merita laudate
Bananacantareata87 întreabă: