La doar 16 ani? Chiar sper ca ai mai ratat cateva, nu de alta, dar dupa o sa te plictisesti si va trebui sa o iei de la capat cu toate si s-ar putea sa nu mai ai acelasi succes
Uf cel mai bine e sa le evitam si sa ne refugiem in muntii Rusiei altfel ne trag de picior vor sa le facem copii si sa aducem bani in casa
Nu le cunosc pe toate, cred din cate vad ca toate is la fel, poate viitorul ma va contrazice cine stie
In primul rand sunt frumoase, apoi, de multe ori, mult mai istete decat baietii ( de aceeasi varsta) din ziua de azi.
Minunate -atat sunt de bune la suflet incat au ajuns sa se culce cu cine apuca.
Depinde. Fetele difera intre ele ca si baietii. Majoritatea-a niste curve pline de arfe si obsedate de manele si Facebook dar mai sunt si fete in regula, fete care au respect de sine si care stiu sa iubeasca sincer.
Incredibil de ranchiunoase, paranoice, neinteligibile, ilogice, posesive, cu prea multă încredere în sine, cu o nevoie permanentă de atenție, plictisitoare, vorbărețe peste măsură și superficiale.
Nu-s toate la fel. Doar multe dintre ele.
Sunt fată și am și eu defectele mele, recunosc. Nu dau cu parul. Dar prefer oricând compania unui băiat.
87 curve, restul curve in devenire, daca ai noroc poti sa "salvezi" una din a deveni o curva si o faci nevasta-ta.
87 % ***
De unde sti? Le-ai incercat pe toate?
Da!
Cam exagerezi.Aia cu 87%, mai merge, dar restul curve in devenire...Adica si eu sunt o curva in devenire?
La doar 16 ani? Chiar sper ca ai mai ratat cateva, nu de alta, dar dupa o sa te plictisesti si va trebui sa o iei de la capat cu toate si s-ar putea sa nu mai ai acelasi succes
Aly_9916 întreabă:
CosminSs657 întreabă: