La doar 16 ani? Chiar sper ca ai mai ratat cateva, nu de alta, dar dupa o sa te plictisesti si va trebui sa o iei de la capat cu toate si s-ar putea sa nu mai ai acelasi succes
87 curve, restul curve in devenire, daca ai noroc poti sa "salvezi" una din a deveni o curva si o faci nevasta-ta.
In primul rand sunt frumoase, apoi, de multe ori, mult mai istete decat baietii ( de aceeasi varsta) din ziua de azi.
Uf cel mai bine e sa le evitam si sa ne refugiem in muntii Rusiei altfel ne trag de picior vor sa le facem copii si sa aducem bani in casa
Cam exagerezi.Aia cu 87%, mai merge, dar restul curve in devenire...Adica si eu sunt o curva in devenire?
Nu le cunosc pe toate, cred din cate vad ca toate is la fel, poate viitorul ma va contrazice cine stie
Minunate -atat sunt de bune la suflet incat au ajuns sa se culce cu cine apuca.
Incredibil de ranchiunoase, paranoice, neinteligibile, ilogice, posesive, cu prea multă încredere în sine, cu o nevoie permanentă de atenție, plictisitoare, vorbărețe peste măsură și superficiale.
Nu-s toate la fel. Doar multe dintre ele.
Sunt fată și am și eu defectele mele, recunosc. Nu dau cu parul. Dar prefer oricând compania unui băiat.
Aly_9916 întreabă:
CosminSs657 întreabă: