Daca este placerea ei nu vad nimic anormal in asta.
Probabil ca are si ceva psihic. Dar sunt femei carora le place sa fie dominate la pat de catre partener.
Oribila, e o metoda de coping pentru traume netratate din trecut si e foarte nesanatos
Uita-te la asta, exact despre asta e vorba.
https://youtube.com/watch?v=9cvwo17pTEY
Dar gen z e spalat pe creier de pronache si a ajuns sa normalizeze orice rahat toxic.
Penreu bărbat, dacă acceptă, e foarte înjositor. Deviația femeii se numește masochism.
Pfff. Nu stiu ce sa mai spun. Daca asa vor ei sa facă, nu e treaba mea. Sunt femei din astea.
Interesant. De ce e mai înjositor pentru el decât pentru ea?
Pare un viol simulat. E foarte nasol pentru bărbat ca partenera să îi zică să facă sex asa brutal, eventual sa simuleze un viol. Marea majoritatea bărbaților nu sunt violatori.
Pentru că ea cere aceasta dintr-o nevoie in-conștientă. Sexul te îndrumă spre plăcere, dar ea este pe un drum închis.
Mișto ar fi ca bărbatul să-i cunoască dorințele și fanteziile să nu mai fie nevoie să-i ceară ea.
În rest e o fantezie erotică ok. Chiar destul de soft.
Greșit e doar locul în care ai pus întrebarea.
Nu e treaba mea sa judec daca e ceva in neregula cu psihicul ei, dar da, chiar daca totul se desfasoara asa ca o piesa de teatru, consider ca e injositor.
Pot sa joc la un moment dat un rol de acest gen daca partenera vrea neaparat asta, dar avand tot timpul "piciorul deasupra franei" si fiind foarte atent ca ea sa simta pe toata durata actului ca e o gluma...eu prefer tandretea, nu duritatea, fie ea si simulata.
Exista alte probleme care duc la boala ta de natura psihica, Rosalia. Asta e ok.
Femeile masochiste nu cer asta, dar se excita foarte puternic cand le domini. In experienta mea nu e nimic injositor in asta. E doar un fetis, si n-ai sti asta despre ele daca nu le cunosti intim. E ca zoophilia.
Dar cum descrii tu e foarte tame, le place chiar sa fii brutal, nu tras usor de par. Te sperii tu ca barbat ca nu stii unde le e limita si devine periculos.
anonim_4396 întreabă: