| Cazian a întrebat:

Cunosc o fata de cam 2 săptămâni, azi am făcut sex cu ea, eu am făcut-o pe ea sa se termine de 2 ori, iar eu nu m-am terminat niciodată. Nu știu am fost cu gândul ăla sa fac performanța. Ea mi-a zis ca ar fi vrut sa ma termin și eu, de ce ar fi vrut asta? Eu știam ca femeile se plâng dacă nu ții mult, nu invers. Ceva sfaturi? Eu i-am zis ca perfera sa ma termin in 4-5 minute, mi-a zis ca nu are treaba, sa fie legat de egoul ei? Ceva pareri in legătura cu asta?

10 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Plăcerea cea mai mare e cea reciprocă, de aia.

| Cazian explică (pentru mihai69):

Pai mie mi-a plăcut, mie imi place când dau și văd ca face ca toată alea, asta a fost plăcerea mea la fiecare Nu sa ma termin in 10 minute.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ea mi-a zis ca ar fi vrut sa ma termin și eu, de ce ar fi vrut asta?
A vrut să fii și tu fericit. Iar după două numere, s-a plicitisit și nu mai voia să o freci.

| Cazian explică (pentru sadrian46):

Pai eu am fost fericit, fericirea mea nu sta când ma termin. De plictisit nu s-a plictisit.

| mihai69 a răspuns (pentru Cazian):

Ea nu are de unde să își dea seama cât și dacă ți-a plăcut atât timp cât nu vede că ai și tu orgasm.
Comunică puțin cu ea, explică-i și o să priceapă. Și poate cine știe, data viitoare îi faci și ei pe plac și te lași măcar odată purtat de senzații până la orgasm.

| Cazian explică (pentru mihai69):

I-am explicat, dar au fost mai mulți factori care m-au împiedicat sa ajung la orgasm, oboseala, imi venea sa fac pipi laughing, și eu când imi vine sa fac nu mai pot ejacula. Acum vedem data viitoare o sa fie mai bine

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Cazian):

Mă refeream la orgasmul tău.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce varsta are fata? Dar tu? Data viitoare trebuie sa ajungeti amindoi la orgasm in acelasi timp eventual, si fa pipi inainte de a face sex numai bea apă multa inainte de sex ca sti ca vei fi nevoit sa mergi la wc si gata, moare scula.

| Cazian explică (pentru CristiDinBucuresti):

23 eu 26

Răspuns utilizator avertizat