Este foarte nesigur pe sine. Poate incerca si o metoda de manipulare. Sau asteapta un semn din partea ta. Depinde foarte mult si de discutiile voastre, de cum ati interactionat. Poate n-are curaj sa mearga mai departe. Abordeaza-l pe mess, si spune-i ca voiai doar sa stie ca te-ai simtit bine cu el cand ati iesit la suc. Nu lungi vorba si nu-i pune multe intrebari. Dupa o saptamana, da-i un mesaj: ce faci maine seara? eu tot voiam sa te chem la un suc dar nu stiam cum sa procedez Mai departe...te orientezi tu. Daca e nu, atunci lasa-l.
Multi baieti nu sunt hotarati in legatura cu fetele, azi imi place o fata maine nu imi mai place cam asa e,. sau poate baiatul este timid incearca sa tebagi cu el in seama si pe parcurs alegeti cuvintele cu atentie pentru a-l face sa inteleaga ca ti la el eu iti urez noroc
Buna!
Este clar ca inainte de intalnire acest baiat te placea.Probabil ca dupa intalnire a realizat ca nu esti ceea ce el cauta, sau pur si simplu i este teama de o relatie serioasa.Stai linistita, cu timpul se a rezolva totul.Te sfatuiesc ca poe viitor sa te intalnesti si sa vorbesti face to-face cu o pers. si abia apoi on-line.Asa se vor lega mult mai bine lucrurile.
Numai bine!
liliana77any întreabă: