anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cunosc un baiat care face naveta cu microbuzul cu mine. Pe toate fetele le tachineaza numai pe mine nu m-a bagat deloc in seama. Acum,in vacanta, m-a contactat pe mess, am vorbit si mi.a cerut nr de tel...doamne,i l-am dat! in fiecare seara imi trimite mesaj de noapte buna, in fiecare dimineata buna dimineata si vorbim prin mesaje aproape in fiecare zi. Mi-a scris si versuri din care reiese ca m-ar place.El insa mi-a zis ca nu vrea sa ma cucereasca pentru ca are foarte multe probleme si nu ar vrea ca eu sa sufar pentru un nenorocit ca el, pentru ca ma vrea fericita. Mi-a mai zis ca la scoala daca m-ar fi tachinat i-ar fi parut rau pentru ca eu am alt caracter si ca nu as fi admis asemenea lucru.Nu a vrut sa ma supere cumva fara sa vrea. Acum pe mess eu eram suparata si el s-a suparat pentru ca eu eram suparata. Mi-a zis ca tine la mine ca la o sora.mi-a mai zis ca sunt la numere preferate in tel la el si ca are poza cu mine. Si mi-a mai spus ca nu sunt ca alte fete si ne intelegem foarte bine. Oare ma place sau tine la mine ca la o sora dupa cum mi-a zis? hmmm....nu stiu ce sa zic.e cam glumet de felul lui si nu mai inteleg nimic. ajutati-ma va rog! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| mentalistul a răspuns:

Da poate sa tina la tine ca la o sora
cum fac si eu tin la o fata ca la o sora si daca ar avea probleme mi-as da si viata pentru ea si asta doar pentru ca ne intelegem foarte bine nu pentru ca o plac sau alte chesti
este posibil sa ii si placa de tine niu exclusa partea asta incearcal date in vorba cu alti baieti si vezi carei comportamentul sau daca este gelos pe chestia asta cu baieti inseamna ca ii place de tine
hai bafta

5 răspunsuri:
| flaviusss a răspuns:

Eu zic ca te place, deoarece altfel nu iti trimitea mesaje in fiecare dimineata si in fiecare seara. Fa tu un pas mai in fata sa vezi cum reactioneaza big grin

| mihaelutzamy a răspuns (pentru flaviusss):

Hmmm.nu stiu! mi-e frica

| Cristian_Herghiligiu_1994 a răspuns:

Si eu zic ca te place.

| mariumarius a răspuns:

Nushtie ce vrea ....nu e hotarat asteapta sa vada ce decizi u...

| mona a răspuns:

De placut e clar ca te place fie ca recunoaste sau nu