anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cunosc un baiat de 3 ani, suntem prieteni buni si stiu, indirect, ca ma place. Si eu il plac si am incercat sa ii dau semne dar nimic... Am ajuns la capatul sperantei, ce mai e de facut? Sunt timida si chiar nu pot sa ii spun eu ceva legat de subiectul asta... Cum sa fac sa il uit? sad Am incercat sa il ignor dar si-a dat seama si nu am vrut sa il fac sa se simta prost asa ca am inventat o scuza straight face

6 răspunsuri:
| MiruD a răspuns:

Pai daca iti place de el, lasa timiditatea si vorbeste cu el.
De ce il pierzi, doar din cauza asta?
Si de ce vrei sa il uiti? Ca ti-e rusine sa vorbesti cu el?
Uneori mai trebuie sa facem si noi fetele primul pas.

| neutrino a răspuns:

Una este ca un baiat sa te accepte ca prietena, in sensul de amica, alta este sa te accepte ca si "iubita"! Daca el nu este interest, multumeste-te cu amicitia lui. Nu-I putin lucru.

| Danzell a răspuns:

Barbatii nu au antene de perceput semnale telepatice. La noi merge doar prin semnale audio-vizuale.

Răspuns utilizator avertizat
| andrei1237 a răspuns:

Nu va avea nimic daca ii vei spune ca il placi.Incearca sa iti ''iei inima in dinti'' si dupa vei vedea rezultatele.

| AnonimaOk a răspuns (pentru andrei1237):

As vrea sa ii zic dar sunt timida si... in plus suntem amici buni si imi e teama ca nu va mai vrea sa ma vada daca nu ma place sau daca am fi impreuna si la un moment dat ne-am desparti s-ar incheia si prietenia. Nu pot sa renunt la el si ma raneste faptul ca ne vedem, ne privim o vreme in ochi apoi mai am putin si incep sa plang din cauza situatiei...
Iar daca ar fi sa ii zic nu am idee macar cum sa aduc vorba pentru ca eu nu sunt obisnuita sa fiu cea care spune, fiind fata big grin